Fakt szczęściary, ogólnie to jak moja sis pojechała na zakupy do galerii to sobie tylko dwie koszulki kupiła a Hani to mnóstwo ciuszków i właśnie tą śliczną biedronkęnuta szczęściary z was
reklama
jak to jest ,ze u mnie jest h&m w bielsku a nie ma w nim dziecinnych ubranek
a ty annte zamawialas z h&m przez internet>?
Pieszczoszka, h&m niestety nie ma sklepu on - line, kupiła mi koleżanka, bo w mojej miejscowości niestety nie ma takich sklepów.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
śliczna sukienusia i opaseczki
Paula21
Grudzień '07
Jeśli chodzi o elekrtoniczną nianię to ja mam z fisher price, i jest SUPER!!!! Stoi w łóżeczku słychać każde kwęknięcie, i mruknięcie Leny, nie szumi, nie trzeszczy jak niektóre i będąc w kuchni słyszę nawet każde słówko z tv który cicho gra jakieś 5m od odbiornika
Fisher Price Elektroniczna Niania M7933 (2389591391) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fisher Price Elektroniczna Niania M7933 (2389591391) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Yolanta
Kicia
Dostałam od znajomej resztki opakowań różnych wkładek laktacyjnych to mogę zrobić małe podsumowanie, szczególnie, że leje się z moich cyców mocno, marnotrastwo dobrego mlecka
1. miejsce: TT - chłonne, duże, nie odkształcają się, kształt dopasowany do piersi - jak wykończę to co mam to właśnie TT kupię, są super i pakowane po 2 jako jedyne z tych co mam = mniej śmieci
2. Avent noc - rozmiar, kształt i chłonność ok. Niestety jak są trochę mokre to zaczynają się dziwnie zbrylać i odkształcać.
3. Avent dzień - Podobnie jak te na noc, tylko już jak dla mnie trochę za małe.
4. BabyOno i NUK - duże i chłonne, ale mają ogromną wadę - są płaskie, przez co dość szybko albo bolą mnie sutki, albo się wkładka odkształca, z czego NUKi są miękkie więc jeszcze nie jest tak źle.
1. miejsce: TT - chłonne, duże, nie odkształcają się, kształt dopasowany do piersi - jak wykończę to co mam to właśnie TT kupię, są super i pakowane po 2 jako jedyne z tych co mam = mniej śmieci
2. Avent noc - rozmiar, kształt i chłonność ok. Niestety jak są trochę mokre to zaczynają się dziwnie zbrylać i odkształcać.
3. Avent dzień - Podobnie jak te na noc, tylko już jak dla mnie trochę za małe.
4. BabyOno i NUK - duże i chłonne, ale mają ogromną wadę - są płaskie, przez co dość szybko albo bolą mnie sutki, albo się wkładka odkształca, z czego NUKi są miękkie więc jeszcze nie jest tak źle.
Flaurka
Fanka BB :)
Ja dziś w nocy przeżyłam powódź - zalało mnie całkowicie - od cycków aż po kolana, cała pościel i nawet narzuta, którą skopałam na podłogę przy łóżku. Jak jakieś wkładki podołają takiemu czemuś to szacunek Używam tych Belli, ale tylko na wyjścia, w domu chodzę w samym staniku, L jest wniebowzięty.
Mam tak z tym mlekiem, że karmię co 2,5-3 godziny z jednej piersi, ale po ok 30-40 min. Tak więc cycka opróżniam co ok 5-6h i na początku karmienia mleko dosłownie samo leci, zwłaszcza w nocy, bo mały się budzi co 4 godziny. Jak na razie wszystkie nocki przespane, od 22-23 do 8-9 rano, z dwoma przerwami na cyca. Na początku używałam tych wkładek w nocy, ale przez nie musiałam przed karmieniem lecieć do łazienki cycki myć, a jak śpię z cyckami na wierzchu okutana w 2-3 pieluszki tetrowe, to wystarczy, że wacikiem się obetrę i mogę młodego tankować, nie otwierając oczu - L ma lżejszy sen i to on z reguły się budzi i ssaka do cyca mi podaje.
Mam tak z tym mlekiem, że karmię co 2,5-3 godziny z jednej piersi, ale po ok 30-40 min. Tak więc cycka opróżniam co ok 5-6h i na początku karmienia mleko dosłownie samo leci, zwłaszcza w nocy, bo mały się budzi co 4 godziny. Jak na razie wszystkie nocki przespane, od 22-23 do 8-9 rano, z dwoma przerwami na cyca. Na początku używałam tych wkładek w nocy, ale przez nie musiałam przed karmieniem lecieć do łazienki cycki myć, a jak śpię z cyckami na wierzchu okutana w 2-3 pieluszki tetrowe, to wystarczy, że wacikiem się obetrę i mogę młodego tankować, nie otwierając oczu - L ma lżejszy sen i to on z reguły się budzi i ssaka do cyca mi podaje.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja na poczatku uzywałam chusteczki pampersa. a teraz kupuje nawet te najtańsze po 3,5 i różnicy nie widze.Mała tez nie ma żadnego uczulenia ani nic
ja moge odradzic wkladki laktacyjne PENATEN (babka w aptece mi polecila a ja głupia je kupiłam !!!)
ja moge odradzic wkladki laktacyjne PENATEN (babka w aptece mi polecila a ja głupia je kupiłam !!!)
Podziel się: