reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

dzis pojechałąm po pampersy bo sie skończyły. PAtrze a tu w biedronce tylko dada premium care 3 i pisze,ze od 4 do 9 kg wiec myśle sobie wiezme bo moja mała juz prawie 5 kg wazy wiec musza byc dobre. Przyjechałam do domu otwieram paczke i patrze a te pampersy takie duze.... ,ze Laura je chyba bedzie miec po szyje:szok::-) Jutro pojade do innej biedronki i kupie te 2 (mniejsze) a tamte zostawie na pozniejszy okres

reklama
jestem zainteresowana zakupem elektronicznej niani, czy mozecie jakies polecic? cos dobrego a nie super drogiego.

jestem zainteresowana zakupem elektronicznej niani, czy mozecie jakies polecic? cos dobrego a nie super drogiego.
Przy Lence miałam nianię BabyOno za 120zł chyba i byłam w sumie zadowolona, ale później ją Lena rozwaliła. Teraz mamy AngelCare (niania z monitorem oddechu) ale to ponad 500zł kosztuje:sorry:

Dziewczyny, możecie polecić fajny stanik do karmienia, ale nie w stylu matki polki karmiącej, tylko jakiś fajny, który może i mężowi się spodoba???

W Lidlu były ładne staniki ostatnio, może jeszcze wrócą. Takie zgrabne z koronkami. Szkoda, że tylko białe i różowe, ale zawsze coś bardziej seksownego :tak: I niedrogie, 25zł dałam.

Zakupy na Dzień Dziecka
Zobacz załącznik 470533 78462_1.jpg86219_1.jpghmprod.jpg

reklama
Do góry