reklama
Dzisiaj wyciągnęłam W na oglądanie wózków. W jednym ze sklepów polecono nam Sojan X6. Nam się bardzo spodobał, a Wy co o nim myślicie:
Wózki wielofunkcyjne - Wózek wielofunkcyjny SOJAN X6
Może któraś miała już wózek tej firmy?
dusiu, czy kupiłaś jednak ten wózeczek? albo ktoś inny posiada jakieś wyrobione zdanie o nim ??
kilolek
podwójna listopadowa mama
własnie sie przybiłam, bo nie wiadomo keidy moj wózek bedzie, kurde przez ten długi weekend. Dzis sie dowiedziałam, ze wciaz jest w fazie produkcji, a facet w sklepie dopiero po dlugim weekendzie bedzie wiedzial kiedy go dostanie
kurde ja w koncu urodze zanim wozek dostane i bede dzieciaka na reku nosic, a przywiesc ze szpitala nie wiem w czym przywioze
kurde ja w koncu urodze zanim wozek dostane i bede dzieciaka na reku nosic, a przywiesc ze szpitala nie wiem w czym przywioze
Karolki
Podwójna mama:)
Ja mam taka torbe, jest super wykonana jak dla mnie i wybor kolorow duzy. Widze tylko ze chyba w tej chwili nie ma aktualnej aukcji:-(
DUŻA TORBA DO WÓZKA - SUPER !!! (2253358209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DUŻA TORBA DO WÓZKA - SUPER !!! (2253358209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
pozyczyc to nie. Chusty mam ale zwykle wkladalam w nie po jakis 2 tygodniach, zwlaszcza ze mam dlugie wiazane ale nie bedzie pewnie innego wyjcia. Najgorzej ze wozek jest w komplecie z fotelikiem i ja bez fotelika zostac moge. :-( no ale trudno, sama jestem sobie winna, bo za dlugo zwlekalam.
Podziel się: