reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

agasim myslisz, ze bedziesz miala sile i ochote szukac wozka po porodzie? ja nie mysle... sadze nawet, ze bedziesz miala ochote wyjsc na majowy spacerek od razu ;) a tu w czym?

agasim pogoda ma dopisac i rzeczywiscie bedziesz myslec o spacerach a nie o wozku. Aha nie wiem czy wiesz ale za wozkiem tez musisz troche poczekac od 2 tyg nawet do 6 wiec nie sadze ze przez cały miesiac bedziesz w domu siedziec, a ze sklepu z wystawy nie zawsze sprzedaja czasmi maja tylko jako pokazowe wozki wiec wtedy trzeba zamowic i czekac za dostawa

Ojej! rzeczywiście o tym nie pomyślałam, że to będzie po majówce (albo w trakcie;-p), że ciepło, że mnie będzie wszystko bolało i może być ciasno, żeby jeździć po zakupach... no i że może trzeba będzie coś zamawiać... ups, chyba trzeba będzie pomyśleć o tym teraz... Myślałam, że na początku się z takim oseskiem nie wychodzi tak od razu na dwór i że zdążymy zakupić, ale teraz to już sama nie wiem, czy przypadkiem nie macie racji...

reklama
agasim wychodzi sie wychodzi a jeszcze w cieple/upalne dni to od razu... ja w grudniu wyszlam w 4 dobie i nie wyobrazam sobie bez wozka:-) szukaj poki czas.

A ja pochwalę się wczorajszymi zakupami męża

DSC00144.jpg

DSC00145.jpg

I chodził dzisiaj od rana po mieszkaniu śpiewając "pocałuj żabkę w łapkę" :-)

W ogóle jakaś wygodna bestia się ze mnie robi :D

To sie nazywa starosc, kochana, tez to u siebie zaobserwowalam :-D

Moja tesciowa wmawia mi wysoki przewijak i ze nasz jest za niski ale ja nie chce, zeby mi rece mdlaly w gorze a pozy tym na taki nizszy (na wysokosci stolu mniej-wiecej) latwiej usadzic starsze dziecko, wiec wg. rad mojej kolezanki posluzy dluzej :-)

Ja też mam przwijak na łóżko i póki co wydaje mi się to trafny zakup, nie wiem jak to będzie w praktyce ;)
Fajny wózek, ja tez pomyślałam że to Jedo :)
W temacie zakupowym:
2304798590

Czas spakować torbę do szpitala, więc dziś zakupy hurtowe - 2koszule polecanej przez was firmy Vienetta Secret, 2staniki do karmienia, no i szturmem napadłam na aptekę internetową :)

reklama
natalka super wózek.

clue ja tam wolałam w przewijak zainwestować moja kolezanka też nie kupiła a po 1 dobie jej maż jechał kupić bo jednak przewijanie na łożku nie bardzo jej szło ale zawsze można dokupić właśnie po narodzinach tylko lepiej się zorientować w sklepie czy mają przewijak na takie łożeczko.

Mam pytanie dziewczyny nie ma torby do wózka któraś może mogła by coś polecić?

Do góry