reklama
gia
Fanka BB :)
Napisałam posta i mi wcielo :/ Zrobię śniadanie i usiądę do stacjonarnego
Wyskoczyłam tylko po pieczywo na śniadanie a wcięło mnie na parę godzin
Wszystkie bryki super i mam nadzieję, ze wszystkie będziemy równie zadowolone z użytkowania. Paula dla mnie tez ważne było aby był wysoki, i rączka i gondola (ja do niskich nie należę, mój B też). Tak w ogóle, to myślałam, że prawie wszystkie już macie wózki, a tylko ja zostawiłam to na ostatnią chwilę, ale jak widać myliłam się Kilkolek miejmy nadzieję, że wózek dotrze przed rozwiązaniem
Agasim słodki ten przewijak . My jeszcze nie mamy, też zastanawiałam się czy naprawdę jest mi niezbędny, ale jednak wezmę. Przy pierwszym dziecku się sprawdził to i teraz ułatwię sobie życie. W ogóle jakaś wygodna bestia się ze mnie robi
Poprzednio miałam przewijak na łóżeczko nastawiany i był super - taraz mam większe łóżeczko i nie będzie się nadawał. Ale na komodę mam zamiar go kłaść więc będę musiała się przyzwyczaić do poziomego przewijania małego.
Ale co do kręgosłupa - jakiś miesiąc po urodzeniu siadł mi całkowicie i wyprostować się nie mogłam. Przewijałam małego na łóżku a jak gdzieś szłam to w pół zgięta całe szczęście po jakimś tygodniu samo przeszło bo niczym nie można smarować (podobno) jak się karmi.
Ale co do kręgosłupa - jakiś miesiąc po urodzeniu siadł mi całkowicie i wyprostować się nie mogłam. Przewijałam małego na łóżku a jak gdzieś szłam to w pół zgięta całe szczęście po jakimś tygodniu samo przeszło bo niczym nie można smarować (podobno) jak się karmi.
Karolki
Podwójna mama:)
Clue z tym kregoslupem to roznie po ciazy jest. Ja przed czesto narzekalam ze mnie boli, w ciazy jednej i drugiej super, prawie zero dolegliwosci. Jak urodzilam K zaczal mnie bolec po kilku miesiacach ok 5 chyba az wyladowalam na rehabilitacji. Ponoc poki hormony rozluzniaja to jest ok a pozniej sie zaczyna, do tego dziecko coraz ciezszea dzwigac trzeba co chwile;-)
natalka1704
Zobacz załącznik 459496Zobacz załącznik 459494Zobacz załącznik 459495A to furka mojego szkraba :-) a spacerówka juz schowana wiec nie mam zdjec.
O rany..) podobny do jedo fyn ))))) Bardzo bardzo ładny!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Paula21
Grudzień '07
Natalka śliczny!!! :-)
Przewijak mam po Julii, dwa pokrowce z frote mam od siostry więc dylematu nie ma
Przewijak mam po Julii, dwa pokrowce z frote mam od siostry więc dylematu nie ma
natalka1704
olisiaa ja to w sumie moge po majowce dopiero chce jeszcze troche pokorzystac jak juz tak długo czekam, moze jakis grill czy cus hehe ale najwazniejsze ze wozek i fotelik jest bo tylko za tym czekałam :-)
reklama
Podziel się: