reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

martusia wydaje mi sie ze po cc jest super, nie trzeba sie schylac i rana cie nie bedzie bolec, a przede wszystkim kregosłup odciazysz tym bardziej ze w pierwszych tygodniach zmieniac pieluchy bedziesz non stop

reklama
Napisałam posta i mi wcielo :/ Zrobię śniadanie i usiądę do stacjonarnego

Wyskoczyłam tylko po pieczywo na śniadanie a wcięło mnie na parę godzin :-D

Wszystkie bryki super i mam nadzieję, ze wszystkie będziemy równie zadowolone z użytkowania. Paula dla mnie tez ważne było aby był wysoki, i rączka i gondola (ja do niskich nie należę, mój B też). Tak w ogóle, to myślałam, że prawie wszystkie już macie wózki, a tylko ja zostawiłam to na ostatnią chwilę, ale jak widać myliłam się ;) Kilkolek miejmy nadzieję, że wózek dotrze przed rozwiązaniem ;)

Agasim słodki ten przewijak :). My jeszcze nie mamy, też zastanawiałam się czy naprawdę jest mi niezbędny, ale jednak wezmę. Przy pierwszym dziecku się sprawdził to i teraz ułatwię sobie życie. W ogóle jakaś wygodna bestia się ze mnie robi :D

Poprzednio miałam przewijak na łóżeczko nastawiany i był super - taraz mam większe łóżeczko i nie będzie się nadawał. Ale na komodę mam zamiar go kłaść więc będę musiała się przyzwyczaić do poziomego przewijania małego.
Ale co do kręgosłupa - jakiś miesiąc po urodzeniu siadł mi całkowicie i wyprostować się nie mogłam. Przewijałam małego na łóżku a jak gdzieś szłam to w pół zgięta :baffled: całe szczęście po jakimś tygodniu samo przeszło bo niczym nie można smarować (podobno) jak się karmi.

Clue z tym kregoslupem to roznie po ciazy jest. Ja przed czesto narzekalam ze mnie boli, w ciazy jednej i drugiej super, prawie zero dolegliwosci. Jak urodzilam K zaczal mnie bolec po kilku miesiacach ok 5 chyba az wyladowalam na rehabilitacji. Ponoc poki hormony rozluzniaja to jest ok a pozniej sie zaczyna, do tego dziecko coraz ciezsze:sorry2:a dzwigac trzeba co chwile;-)

HPIM5583.jpgHPIM5582.jpgHPIM5585.jpgA to furka mojego szkraba :-) a spacerówka juz schowana wiec nie mam zdjec.

olisiaa ja to w sumie moge po majowce dopiero :-p:cool2:chce jeszcze troche pokorzystac jak juz tak długo czekam, moze jakis grill czy cus :cool2: hehe ale najwazniejsze ze wozek i fotelik jest bo tylko za tym czekałam :-)

reklama
Do góry