reklama
natalka1704
Fanka BB :)
super ciuszki dostala
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
śliczne ubraneczka
Dzisiaj rozmawiałam z moja ciocia polozna i ona mi mowila ze do szpitala warto jeszcze zabrac jakis recznik do wycierania rak, reczniki papierowe, sztucce, kubek. Ale najlepiej sprawdzic co szpital wymaga bo ja np nie musze brac ani podkladow poporodowych ani podpasek do szpitala bo oni to zapewniaja
a my maleńkie zakupy dzieciowe zrobiliśmy - pampersy, chusteczki i butelki - miały być lovi, ale cena za jedną niemal 30zł (małą), kupiliśmy za to 2 TT za 20 zł w inter marche - polecam! papmpki huggies 2, 90szt - za 35zł, w Piotrze i Pawle takie same 53zł:/
Carmella
Mama Marcela :)
gdzie można kupić takie pieluchy newborn? ale jakąś małą paczkę, nie 80szt
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no butelki lovi sa dosc drogie.. dobrze ,ze moja mama płaciła
pampersy mozna kupic mysle w kazdym markecie
pampersy mozna kupic mysle w kazdym markecie
Carmella wszedzie mozna kupic, jak to gdzie? tam gdzie pieluchy sie kupuje my mamy wielka pake 76 sztuk juz kupiona:-)
Yolanta a jak ktos nie ma zamiaru karmic to nie moze wziac sobie zwyklej koszuli bez rozciecia? zreszta nawet jhakbym karmila to co im do tego jaka mam, moze mi jest wygodnie podciagac do gory.. glupota.
Ja nie zwracam uwagi na liste szpitalna, biore to co MI bedzie potrzebne. Zreszta mam zamiar spedzic tam dobe lub mniej wiec nie bede sie az tak wczuwac.
U nas w szpitalu full wypas, ja zaraz po porodzie dostaje big posilek a mm w trakcie kawke, herbatke i posilek w zaleznosci od pory dnia. Ale wode moze sobie wezme.
Ja Muszynianke niegazowana uwielbiam bo ma swoj naturalny gaz i jest orzezwiajaca:-)
Ale najlepiej to Cola Diet mi wchodzi, jednak na porodopwke nie wezme bo mi uszami gaz wyjdzie ;-)
Yolanta a jak ktos nie ma zamiaru karmic to nie moze wziac sobie zwyklej koszuli bez rozciecia? zreszta nawet jhakbym karmila to co im do tego jaka mam, moze mi jest wygodnie podciagac do gory.. glupota.
Ja nie zwracam uwagi na liste szpitalna, biore to co MI bedzie potrzebne. Zreszta mam zamiar spedzic tam dobe lub mniej wiec nie bede sie az tak wczuwac.
U nas w szpitalu full wypas, ja zaraz po porodzie dostaje big posilek a mm w trakcie kawke, herbatke i posilek w zaleznosci od pory dnia. Ale wode moze sobie wezme.
Ja Muszynianke niegazowana uwielbiam bo ma swoj naturalny gaz i jest orzezwiajaca:-)
Ale najlepiej to Cola Diet mi wchodzi, jednak na porodopwke nie wezme bo mi uszami gaz wyjdzie ;-)
reklama
Carmella nie wiem gdzie mozna je dostac bo sie nie interesowałam,ale mysle z ew rossmanie, tesco itp powinny byc, ja wczoraj zakupiłam paczke pampersow premium care 1 nie wiem czy beda dobre bo na opakowaniu jest napisane ze rozm od 2-5kg a te rozmiar wieksze były od 3-6kg jak dobrze pamietam. Zobaczymy mam nadzieje ze cała paczke wykorzystam czyli 78szt a dzisiaj zakupiłam balsamik i plyn 2w1 do kapieli z nivea. Mam nadzieje ze Oli nie uczuli
Podziel się: