reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
hehe przydał by sie ekspresowy... ale jak to moje 1 dziecko wądpie ,ze taki bedzie
kilolek
podwójna listopadowa mama
i tak dobrze, ze pozwalaja te wode brac, bo 4 lat temu to ja musialam swoja przemycac. Nie pozwalali pic zeby im potem nie sikac na rece przy parciu :-) ale poslzi po rozum do glowy
Poszukuje spodni desowych na allegro, tylko an duzy brzuch. Polecicie mi cos?
Poszukuje spodni desowych na allegro, tylko an duzy brzuch. Polecicie mi cos?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja mam takie dwie pary długich i jeszcze dwie pary takich do kolan .Kupowałam w sklepie ale są identyczne. DAMSKIE SPODNIE DRESOWE FITNESS 3 kolory roz. L (2215384241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Paula21
Grudzień '07
Pieszczoszka to będziesz miała mały problem jak zwykłej wody nie lubisz... bo generalnie prócz zwykłej wody to niewiele jest do wyboru z tego co można pić jak się karmi. Ewentualnie sok jabłkowy pół na pół z wodą ale to też niewiele dziennie. I może trochę karotki
A wody smakowe to po prostu napoje. Z czystą wodą niewiele mają wspólnego niestety ;-)
A wody smakowe to po prostu napoje. Z czystą wodą niewiele mają wspólnego niestety ;-)
natalka1704
Fanka BB :)
to moja kolezanka po porodzie piła wlasnie wode smakowa i jakies soczki a karmila piersia i nikt jej nic nie mówil ze nie moze , a sama widziałam bo ja odwiedzialam w szpitalu
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja czytalam ze karmiac piersia mozna wszystkie soki pic ,kompot no i wode niegaz.
kilolek
podwójna listopadowa mama
karmiac tak, no wsyztsko w umiarze np sok jablkowy moz epowoowac kolki, z cytrusami tez lepiej nie przesadzac. ale tu chodzi o sam porod. Zawsze istnieje ryzyko ze cos pojdzie nie tak i beda musieli ciac lepiej nie dostarczac organizmowi za duzo zbednych kalorii i cukrow
reklama
Paula21
Grudzień '07
Wszystkie soki??? co człowiek to opinia ;-) wszystko zależy od reakcji brzuszkowych i uczuleniowych dziecka...
Ostatnia edycja:
Podziel się: