reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Byłam z Mateuszem i mamą. Mały cieszył się jak mu pozwoliłam wybierać. Oto lista naszych dzisiejszych zakupów: podkłady dla mnie, oliwka, puder, płyn do kąpieli i krem dla małej, chusteczki nawilżone, pieluszki, komplet pościeli do łóżeczka, rożek, grzebień i szczotka, nożyczki, aspitarator do noska, butelka, smoczek, termometr. Wózek wybrany: Sojan X6, czekamy tylko na telefon od pani, bo na początki kwietnia mają dostać z tej firmy jakieś 3 szt. z wersji limitowanej tych wózków i pani radziła żeby się wstrzymać bo ponoć są prześliczne. Ostatnio jak je mieli to ponoć nawet 2 dni nie były na sklepie bo zaraz je wykupili. Także z zakupów jestem zadowolona:)

takie zakupy, a ja tylko jedne body:(

Kilolek, Ollena - wszystko dobre w umiarze, nie ma się co sprzeczać - ani codzienne zakupy, ani zupełne izolowanie nie jest dobre. z reszta każdy robi jak chce i jak uważa za słuszne. gdyby się zastanawiać, co dla naszych dzieci jest zdrowe - nie byłoby nic. taka prawda.
myślę, że awantura w sklepie nie zawsze jest objawem szoku bodźców - czasem to po prostu widzimisię dziecka, bo zawsze kupowało mu się, co chciało, a raz rodzic odważył się odmówić.

pamiętam jak po 3 tygodniach od urodzenia Bartka pojechałam z nim do matki (Misiek nas wysadził jak jechał do pracy), moi teściowie jak się dowiedzieli, to zrobili mi straszliwą awanturę, że dziecko dostanie zapalenia opon mózgowych, bo ja nie mogę wysiedzieć w domu 6 tygodni. w jakiś sposób mi się to przypomniało - to nie to samo, ale od dobrej rady do przesady niedaleko dlatego zaprzestańmy roztrząsania tego problemu, bo może dojść za daleko;)

http://www.okazjum.pl/biedronka/gazetka/gazetka-promocyjna-biedronka-05-03-2012,8238.html

moje te różowe z tweetem

Ostatnia edycja:
zaneta no tak...6tygodni trzeba siedziec, nie slyszalam. Ale znam ludzi co 3 miesiace siedza w domu z dzieckiem bo przeciez zimno;)i nie mowie tu o wczesniakach.

reklama
dusia pokaz wozek:-)

Ollena, dopiero wybrany model, czekam aż w kwietniu dostaną te modele z wersji limitowanej. Tu są te z podstawowej: Wózek dziecięcy 3W1 - X6 - Wózek trójfunkcyjny X6 01
Jeśli miałby być któryś z tych to albo ten z fioletem albo z malinką:)
Pochwalę się jak sfinalizuję zakup:)

Żaneta, nie przejmuj się z tego co czytałam to TY już jakieś zakupy robiłaś a te moje dzisiejsze to w sumie pierwsze więc tak trochę hurtowo:tak:, dużo ciuszków dostałam więc nie kupowałam. Chce tylko coś nowego na wyjście ze szpitala kupić.

Do góry