reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

A no poszalałam ale okazyjnie to lepiej niż w sklepie nowe tak sobie to tłumaczę, ale kupię jeszcze tylko z 5 body z długim rękawkiem i 2 czapeczki i na tym z ciuszkami poprzestanę(na razie do czasu aż Hania się urodzi bo żadnej sukienki nie mam a jak to dziewczynka bez sukienusi to nie może tak być). Z reszty wyprawki mam termometry,szczoteczkę i dwie butelki z avent, jeden rożek i z 10 pieluch tetrowych.W przyszłym tygodniu kupię łóżeczko z resztą rzeczy typu pościelowo, przewijak reszte pieluch tetrowych i parę flanelowych, 24 marca jadę do Łodzi do Dino wózek
http://dino.sklep.pl/nowy/baby-boom-crv-spacerowkagondola-fotelik-kurier-gratis-p-9533.html
kolor szary
http://www.bambinesco.pl/p,pl,247,wozek+cr-v+3w1.html
a fotelik brązowy
zobaczyć na żywo
(zamówię na początku maja bo czeka się najwyżej 5 dni bo wtedy mama da mi pieniążki na niego bo to prezent od niej i taty.Jak będę w Łodzi to w IKEA kupię jakieś kocyki, kosmetyki kupie tez na początku maja bo to na miejscu w Rossmannie a apteczne muszę teraz zamówić internetowo w http://www.doz.pl/ bo mam kartę dla mamy i maleństwa.Dla siebie mam kapcie, szlafrok dwie koszule a kupić muszę jeszcze te wszystkie podkłady, majtki siateczkowe, wkładki laktacyjne ale to wszystko razem jak w aptece będę kupować no i z dwie koszule ale do też na miejscu mam fajną hurtownię i ładne i bawełniane koszule są w niej po 20 zł jeszcze stanik muszę zamówić z allegro bo tam takie ładne a w moim mieście to ohydne są.

reklama
2185411925.jpg2189858311_1.jpg2190554832_2.jpg2190554832_3.jpg2193533752.jpg2_f.jpg

To moje najnowsze nabytki:)

Albo mnie tu dawno nie było ale nie raczej nie to wyście tak szybko i świetnie zakupowo poszalały.Wszystko takie fajne.Szkoda,że kasy nie ma i miejsca i nie wiem czego jeszcze ale bym chciała mieć kilka wózków bo wszystkie mi się podobają .Ciuszki też fajniusie i też mam za dużo niestety:eek:

Witajcie! zaszalałam sobie dzisiaj i zakupiłam komplet poscieli i rozek w zielone krówki
3 el. pościel 90x120 do łóżeczka 100% bawełna (2185282207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz 2 butelki z tommee tippe, przescieradełko do łóżeczka i inne akcesoria od tego allegrowicza
Butelka ANTYKOLKOWA 260 ml Tommee Tippee + CZUJNIK (2182555400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ciekawa jestem jaki gatunek poscieli bedzie i przescieradełka

reklama
Do góry