reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Stwierdzam, ze producenci takich małych ciuchów przewaznie produkuja dla dziewczynek rozowe, a dla chłopcow niebieskie tak jakby musiało byc! Nie kazdy lubi wszystko w rozu ale kupic cos uniwersalnego to ciezko. W sklepie jeszcze ale w "lumpku" to tylko dwa kolory przewazaja wiadomo jakie :-D

reklama
Stwierdzam, ze producenci takich małych ciuchów przewaznie produkuja dla dziewczynek rozowe, a dla chłopcow niebieskie tak jakby musiało byc! Nie kazdy lubi wszystko w rozu ale kupic cos uniwersalnego to ciezko. W sklepie jeszcze ale w "lumpku" to tylko dwa kolory przewazaja wiadomo jakie :-D

plus biały :-D

A ja sie nie zgodze..
Dla dziewczynek widze roze, czerwienie, fiolety, czarno-biale, zolte i rozne takie.
Za to dla chlopcow niebieskie, czarne, szare i biale.. H&M ma wiekszy wybor bo maja ubranka z super obrazkami.
Ale tak to dla chlopcow nuda i smutne wszystko a dla dziewczynek szal pal..:)

Dziewczyny zakupy super. Mam do pytanie do mam, które mają już dzieciątko, czy faktycznie korzystałyście dużo z fotelika wpinanego w stelaż wózka? Niby mam upatrzony wózek i w sumie do tej pory twierdziłam, że kupię wszystko tzn. gondola, spacerówka i fotelik. No ale dostałam od siostry W całkiem ładny, niezniszczony fotelik, który niestety nie pasuje do mojego upatrzonego wózka i zastanawiam się co zrobić, no bo w sumie do samochodu fotelik bym miała, na zakupy do supermarketu małej raczej zabierać nie będę i tak właściwie nie wiem czy jest sens kupować nowy. Co mi radzicie?

Ollena - z tego, co pamiętam, to jeszcze nic nie wiadomo! może się uda! a swoją drogą podziwiam Cię, że nie chcesz wiedzieć - ja bym nie dała rady:p

Nie płacz jak miał się urodzić drugi syn(wtedy usg to była rzadkość)więc do końca nie było wiadomo to miałam kupione tak symbolicznie coś dla dziewuszki .I w domu to go sobie czasem ubrałam w te łaszki.

reklama
A ja sie nie zgodze..
Dla dziewczynek widze roze, czerwienie, fiolety, czarno-biale, zolte i rozne takie.
Za to dla chlopcow niebieskie, czarne, szare i biale.. H&M ma wiekszy wybor bo maja ubranka z super obrazkami.
Ale tak to dla chlopcow nuda i smutne wszystko a dla dziewczynek szal pal..:)

ollena, zgadzam się, że w sklepach z dziecięcymi ubraniami jest bardzo duży wybór kolorów, ale tam nie tylko kolory powalają, ale i ceny.

Do góry