reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

gia jesli kiedykolwiek zdecyduje sie na trzecie dziecko to juz z konkretnym planowaniem plci, czyli monitoring, usg itd. Juz pewniaka bede robic;-))

A co do torby do wozka to nigdy bym nie wpadla na to zeby kupowac;) swoje nosze duze, a jak jestem z wozkiem to na ogol wcale torby nie biore, wszystko pod wozkiem laduje. Teraz mi brakuje wozka bo sie odzwyczailam od torebek i mi niewygodnie;)

reklama
Ja sie wlasnie zagrzebalam w outlecie na Ubranka dla dzieci – Endo , rewelacyjne maja te wzory :-DI nawet dla pieszczoszki cos znalazlam tez BLUZKA DLA DZIEWCZYNKI

Mocno sobie postanowilam, ze zamowienie do 150zl zrobie i wybieram i zdecydowac sie nie moge, heeheheh

Dzięki za info o outlecie.
Ja już zamówiłam, ale trochę skromniej:
img_9826.jpgimg_9839.jpg

R. mnie zabije.

dziewczyny zakupy przesliczne!!!
Suse dlaczego myslisz ze meble dla baby beda tylko na 2,3 lata? my kupowalismy z mysla ze beda staly jakies 10,11, az mlody bedzie cos potrzebowal "nastolatkowego"
apropo pochwale sie moimi meblami Zobacz załącznik 446509 To zdjecie z internetu.... kupilismy tylko szafe, lozko i komode... sa solidne i mysle ze postoja troche.

Ollena ja niestety musze miec torbe, bo chociaz jestem z wozka zadowolona to jednak ma jedna wade... jego torba jest na prawde mala, wiec musze gdzies to wszystko wsadzic.

A dla mnie każda torba zawsze za mało ale ja zawsze ciuszki na zmianę, pampki itp

Moi chlopcy tez maja po kocu akrylowym, sporym takim 120 na 160 chyba i kochają je szczerze bo sa milusienkie i cieplusieńkie i do wózka w zimę i w domu do spania. Zuzia tez ma dostac taki od babci jak się urodzi. Kożystaja z nich do tej pory

edit: co do niespodziane przy porodzie - ja się pwoiesze jeśli urodze chłopca! Byłam nastawiona od poczatku że moze się nie udac mimo planowania dziewczynka ale jak lekarz 3 razy potwierdzil diewcznkę to jestem maxymalnie nastawiiona na dziewczynkę i załamkę złapię na pewno sporą

Ostatnia edycja:
heheheh:) Wszystko nie będzie w różu . Pewnie myślicie,że jakaś paniusia jestem chora na punkcie różowego :p a tak nie jest...
Po prostu jak dowiedziałam sie ,że bede miec córunie nie wiedząc czemu rózowe rzeczy wpadaja mi po prostu same w oko :)

andav super mebelki.

Oj masz rację pieszczoszka to jakoś samo ciśnie się w oko i w rękę.Niby te chłopaczkowe ciuszki też śliczne ale te różowiutkie jakieś mi ładniejsze teraz się wydają.Nie przejmuj się bo ja też się już nie przejmuję:-)

Mój R. już się złości, że wszystko różowe, ale jak to napisała Azula, samo się pcha do rąk :-D
Ja staram się już jakieś inne kolorki kupować, ale w sumie to nie ma wielkiego wyboru.

reklama
pieszczoszko ja sie Tobie nie dziwie!!!!!!! ja bym oszalala na punkcie zakupow dla corki, sa tak boskie rzeczy ze chyba bym serio zwariowala, nie mowiac juz o moim m!
:-D
H&M ma piekne rzeczy dla dziewczynek...rozplywam sie zawsze!

Do góry