reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Meble kupilam uzywane bo 1000 euro za taki komplecik mi sie nie usmiechalo na 2 lata wydawac.Zalezalo mi na czyms porzadnym.Udalo sie je kupic ze 250e 2 letnie do tego mamy nowe lozeczko ktore juz kiedys pokazywalam.Tez z przeceny w 2giej jakosci bo ma kilka otarc z 350e na 87e przecenione.Brakuje jeszcze materacyk ale to juz szczegol.

Suse, meble fajne i niezły zapas ciuszków, a ochraniacz bardzo mi się podoba. Moja teściowa też się zdeklarowała na uszycie pościeli. Pierwszą tylko kupię ja.
Właśnie dotarło łóżeczko, ale stoi w kartonach i czeka na rozpakowanie przez R.
No i rampersik z allegro:
066006.jpg

teraz czekam na wczorajsze zakupy ~~2 X BLUZECZKA + 2 X BODY R 62 - 68~~ (2186392388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do mnie dzisiaj też dotarło łóżeczko i właśnie je składam:) a w sumie składałam. 2 śrubek zapomnieli mi dać!! Za to podkładek zamiast 4 włożyli 8. Niech sobie je teraz w d... wsadzą. Ale mn8ie wkurzyli. Jedną śrubkę skombinował mi tata, ale jak zobaczyłam, że innej też brakuje to straciłam cierpliwość!!
Chociaż łóżeczko ogólnie bardzo mi się podoba:) Poczekam aż Łukasz wróci ze szkolenia i je do końca złoży... No i jeszcze musi złozyć komodę. Wczoraj odebraliśmy meble. Szafa pojechała od razu do tamtego domu, a komoda czeka na złożenie, bo wczoraj nie mieliśmy już siły.

A jeśli chodzi o kocyki to ja jeszcze nie mam żadnego. Więc zaczęłam przeglądać:) i jak zobaczyłam ten Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA kocyk- 2 KOLORY (2177158254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to od razupomyślałam o pieszczoszce:)

Dorka świetny wózeczek:) Suse w taką wyprawkę to byś ze 3 dziewczynki ubrała:) super rzeczy, a ochraniacz boski:)annte bardzo fajne zakupy:)

gia ja chcialam planowac dziewczynke, ale mi nie wyszlo bo mi sie owulacja przesunela;( no i cala ciaze mialam schiza na dziewczynke, moje marzenie wielkie i jak urodzil sie Patryk to stwierdzilam, ze niech bedzie, druga bedzie dziewczynka..
A teraz mysle, ze bedzie chlopak bo nie trafilismy przed owulacja i nie ma innej opcji wg mnie.
Nie raz plakalam z tego powodu:( no ale oswajam sie..

Możesz próbować do skutku, aż w końcu będzie dziewczynka :-p;-).
Co do niespodzianek przy porodzie, to ostatnio słyszałam opowieść, że zamiast chłopca urodziła się dziewczynka. Jak się domyslacie miała sporo niebieskich ubranek ;-). Moim zdaniem lepiej w tą stronę niż chłopiec na różowo :-).

A wracając do tematu, to gratuluje udanych zakupów!!

Mi dzisiaj kurier przyniósł paczkę z butelkami, smoczkami, podkłady, wkładki, zestawem do manicure/pedicure, szczoteczka do włosów i pampersy :happy:.

reklama
Do góry