reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Nie mam pojęcia... Pieluchy mam Pampers Premium Care. Kupione okazyjnie, bo kolegi mojego męża córeczka już wyrosła z nich, więc za paczkę dałam 20 zł:)

reklama
Ja mam pampersa "zielone"(baby fresh-u nas sa tez takie nowe dopiero na rynek wprowadzone,ale najlepsze jakie byly,a wyporobowalam chyba z 10roznych w tym zakupione w PL),huggisow nie polecam sa male i nieciekawe w uzyciu-chociaz je tez mam,ale tylko dlatego ze byly w zestawie z pieluszkami.

Ostatnia edycja:
Ja mam j&j, dostałam dwie paczki w szkole rodzenia, ale te j&j podobno uczulają. Zobaczę, na pewno jedną paczkę wezmę do szpitala. Mam plan dokupić chyba pampers.

Och to mnie zaszokowało pokupiłam takie różne rzeczy typu pieluchy ,chusteczki podkłady,ręczniczki smoczki i inne bzdety i zapłaciłam czterysta złotych czyli dwa razy tyle co za wózek używany ale na gwarancji:szok: (kupiłam hugiess i pampers ) zobaczę czy wszystko będzie OK w domu tetra(zobaczymy mam nadzieję ,że dam rady)jak nie to muszę wiedzieć które pieluchy w razie czego .Chciałam jeszcze dziś z okazji pobytu w biedronce kupić te Dada ale były tylko spore rozmiary.

ja mam w tej chwili chusteczki dzidzius ( z Iwa bardzo mi sie podobaly) i nivea( kupione bo byla promocja) . wedlug mnie bardzo fajne sa chusteczki z pampersa te ziolone, te biale sensitiv mi nie pasowaly, wydawalo mi sie ze smierdza.
j&j nie uzywalam nigdy bo po tym jak uczylila nas oliwka to nic juz nie kupowalam z tej firmy
a co do chusteczek z hagisa to zgadzam sie z opinia fiore

reklama
a ja uważam, że najlepsze chusteczki nawilżane to bambino. nie są "lejące się", ani suche. za to wielkość i mięsistość są super. i do tego zapach, który jednak robi różnicę - w lidlu kiedyś kupiliśmy i normalnie zajeżdżały mi starym, zwietrzałym winem - może po prostu były gdzieś uszkodzone (termin miały dobry) - mąż wziął je do czyszczenia paści w garażu.
dobre są też chusteczki z biedronki, ale tylko do wycierania pupy - są mocno nawilżone i jakby tłuste - zostawiają taką powłoczkę na pupce, nie trzeba później smarować kremem (jakbyśmy chciały, to i tak się nie da, bo kremik się "ślizga"). do rączek i buzi w ogóle się nie nadają.

kremik do codziennego smarowania pupy kupiliśmy bambino. jeśli będzie się coś działo, będziemy kupować krem dostosowany do naszego problemu.

Do góry