reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

annte na poczatku nie potrzeba Ci szamponu, balsamow itd. Plyn do kapieli i ew oliwka. Ja kupuje Oilatum do kapieli to oliwka juz nie potrzebna, bo Oilaum super nawilza.

reklama
Ja chyba też tak zakupię. Jakoś nie do końca przekonują mnie te balsamy i kremy.
Oilatum do kąpieli, ewentualnie oliwka na ciemieniuszkę i do ciałka i krem na pupę, ale nie wiem na jaki się zdecydować. Sudocrem na codzień nie polecany bo wyszusza, a bepanthen drogi. Może linomag?

reklama
troche za cieki ale chyba si decyduje, bo juz nie mam sily nic szukac.
Mój mąz mowi, ze mi na glowe padlo, bo jak idziemy ulica to ja tylko na wóki patrze, kaze mu ogladac i z drugiego konca ulicy juz wiem co to za wózek :baffled:

Do góry