reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ja i tak w moim wózku będę korzystać tylko z gondolki:) potem sobie kupię jakąś spacerówkę osobno, więc waga mi nie przeszkadza. Mój siostrzeniec miał taki wózek
KOLORY~25.jpg
fajny był, ale praktycznie cały czas jeździłam na zablokowanych kołach. Na asfalcie jedynie można było odblokować. Więc teraz będzie bez skrętnych kół:)

reklama
hehe no dobre te mebelki, Ludwik XVI wysiada :-) e ludie kupują to się nie diwię, bo niektóry nie mają co z kasą robic ale myślicie, ze kupia takie meble na allegro???

Ja i tak w moim wózku będę korzystać tylko z gondolki:) potem sobie kupię jakąś spacerówkę osobno, więc waga mi nie przeszkadza. Mój siostrzeniec miał taki wózek
Zobacz załącznik 445207
fajny był, ale praktycznie cały czas jeździłam na zablokowanych kołach. Na asfalcie jedynie można było odblokować. Więc teraz będzie bez skrętnych kół:)
tez o takim myslalam tylko troche droszy i kosz ma maly

No ja właśnie nie wiem czemu... Moja siostra kupywała go w maju 2009 roku- to był ich pierwszy wypust i zapłaciła za komplet 1500 zł, a teraz ponad 1600 kosztują... A przecież już wypuścili nowy model. Siostra używała go rok, a potem sprzedała w stnie idealnym za 450 zł, bo stwierdzili ze szwagrem, że dziecko to taki wydatek, ze jak mogą ulżyć innym rodzicom to to zrobią:) No i kolejny chłopiec się w nim wyjeździł, a potem jego rodzice sprzedali go za 600 zł... Szwagier był zły, bo mogli go dalej w świat za jakąś symboliczną kasę puścić, a nie jeszcze nie nim zarabiać. Tak więc czasami nie warto iść ludziom na rękę, bo oni tego dalej nie przekażą...

A ja dziś zaczełam szukać łóżeczka już tak na poważnie i znalazłam takie coś Meble dziecięce lozeczko szafka przewijak komoda (2158049700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W sumie jakbyśmy sprzedali oba swoje auta to by stykło:) Przeraża mnie jak ludzie potrafią wydawać kasę na szpan, bo czym innym można to nazwać? Skoro robią takie meble, znaczy, że jest na nie zainteresowanie...

Czemu nie przeczytałam wcześniej tego posta. Właśnie przed chwilą zamówiłam łóżeczko i materacyk, ale za marne 450 zł :-D:-D:-D
nat_buk_1.jpg

Materacyk gryka - pianka - kokos.

Zobacz załącznik 445207

My zrobilismy dokładnie tak samo, kupiliśmy tylko gondolę, a spacerówkę dopasuję sobie już do małej, bo odwrotnie to trochę ciężko.

Śliczne, ale też mam już dość różu, mimo to wczoraj kupiłam:
066006.jpg

reklama
Ostatnio nadszedł czas na poważne decyzje u mnie:) Tak więc wózek wybrany, lóżeczko wybrane, a nawet kupione no i teraz wybrałam pościel:) Z tego zestawu moskitierę, ochraniacz. poduszeczkę i kołderkę z wypełnieniami i prześcieradełko:) reszta nie będzie mi potrzebna:)
15.jpg

Do góry