reklama
Pieszczoszka nie dla wszystkich...
Znam osoby nawet w mojej najblizszej rodzinie ktore bez wozka potrafia sie obejsc.Na poczatku chusta i nosidelko a poten ewentualnie spacerowka.
Ja sobie tego nie wyobrazam...spacerek w piekny wiosenno letni dzien bez wozka.
Zastanawiam sie z mezem nad zakupem takiej dostawki dla Colina
piekne to nie jest ale praktyczne...mozna doczepic 2 kolka i masz osobny wozek.
Znam osoby nawet w mojej najblizszej rodzinie ktore bez wozka potrafia sie obejsc.Na poczatku chusta i nosidelko a poten ewentualnie spacerowka.
piekne to nie jest ale praktyczne...mozna doczepic 2 kolka i masz osobny wozek.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Fiore myslałam nad różowo-szarym albo całym rożowym ale nie takim różu mocnym tylko raczej delikatnym... Podobaja mi się też białe wózki ale za szybko by się pobrudził no i jeszcze czerwony też by mógł być...
ogladam takie wózki zeby była gondola,spacerówka no i montowany fotelik.
suse niezły wynalazek ale faktycznie przydatny !
ogladam takie wózki zeby była gondola,spacerówka no i montowany fotelik.
suse niezły wynalazek ale faktycznie przydatny !
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
o cos takiego mi sie podoba :
Załączniki
-
mini05.jpg31,9 KB · Wyświetleń: 24
-
topline-02-1324031967.jpg39,2 KB · Wyświetleń: 20
-
jumperxiluzja06_1.jpg36 KB · Wyświetleń: 19
-
jumperxbaby02_1.jpg28,8 KB · Wyświetleń: 20
-
jumperxfantazja01_1.jpg30,5 KB · Wyświetleń: 18
-
jumperxfantazja04_1.jpg36,6 KB · Wyświetleń: 18
-
jumperxsc05_1.jpg28,6 KB · Wyświetleń: 24
she_84
Fanka BB :)
pieszczoszka, z tych Twoich jesli chodzi o kolor to mi najbardziej podoba sie ten pierwszy, szaro rozowy
"U nas w niemczech" taki mozna kupic nowy za ok 150 e np na ebay
Same bez tego trzeciego kolka i bez raczki kosztuja okolo 100e
Buggypod | eBay
Same bez tego trzeciego kolka i bez raczki kosztuja okolo 100e
Buggypod | eBay
kilolek
podwójna listopadowa mama
oj dla mnie też, juz mam serdecznie dosc a myslalam ze to bedzie sama przyjemnoscDla mnie wózek to najtrudniejszy wybór.. tyle czasu mineło a ja nie potrafie się zdecydować na jeden konkretny..
wczoraj jeszcze byłam na 100% zdeklarowana na ten EMJOT HITREEC + SUPER GRATISY!!!!!! (2163472366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale jak dzisiaj popokazywalyscie te wózki to juz nie wiem. Chyab jednak cos innego
podobno mocno trzesie. Koleżanka z listopada 2009 kupiła i po 2 tygodniach sprzedała ale moze to inna firma bylaPieszczoszka nie dla wszystkich...
Zobacz załącznik 444410 piekne to nie jest ale praktyczne...mozna doczepic 2 kolka i masz osobny wozek.
fiore
Fanka BB :)
Suse,dziekuje Znalazlam na naszym ebay.Za chwile zapodam przyjaciolce,to sie ucieszy :-) My sie zdecydowalismy na nie kupowanie niczego,nawet podstawki,bo V juz wogole nie korzysta z wozka,nawet przy dluzszym spacerowaniu.
Hm...Pieszczoszko,a w przyszlosci zamierzasz miec kolejne malenstwa?Bo roz to ladny kolor,naprawde i nic do tego nie mam,ale w przyszlosci jak bedziesz miala dzieci i Ci sie np.chlopiec trafi,to chyba trzeba bedzie zmieniac kolor prawda?To nie krytyka,tylko takie moje glosne myslenie ;-) Mnie sie tez ten pierwszy podoba szaro-rozowy.
Hm...Pieszczoszko,a w przyszlosci zamierzasz miec kolejne malenstwa?Bo roz to ladny kolor,naprawde i nic do tego nie mam,ale w przyszlosci jak bedziesz miala dzieci i Ci sie np.chlopiec trafi,to chyba trzeba bedzie zmieniac kolor prawda?To nie krytyka,tylko takie moje glosne myslenie ;-) Mnie sie tez ten pierwszy podoba szaro-rozowy.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: