reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Mój Ł na szczęście nie marudzi:-) Ma być to co ja chcę i koniec:) W końcu to ja rodzę:) Ale czasami się zlituję i pozwolę mu coś wybrać, np. ostatnio wybrał kolor wanienki i okrycie kąpielowe. Ale miał radochę.Nawet nie myślałam, że taka pierdółka tak go ucieszy:-)

reklama
Pieszczoszko to nie okrucienstwo,ale wybor.
A z wozkiem jak pisalam juz nascie razy,trzeba go najpierw wyprobowac,bo moze sie ladny wydawac i wygodny,a tak naprawde pozniej sie z nim bedziemy meczyc.
Moja byla sasiadka zazdrosci mi naszego Graco,a kupili Chicco za 2xdrozej,w sklepie,ale bez probowania-spodobal jej sie kolor i znizka 10%(a mowilam jej).A nam naprawde przypadkiem udalo sie taki dobry wozek kupic :-p

p.s. to moj wozek zakupiony ponad 2,5r temu za nicale 420zl(na Polskie)
vivo.jpg

Ostatnia edycja:
Chicco na wieś to masakra. Mój kuzyn miał dla synka, co się musiałam naszarpać z tym wózkiem. Graco dużo lepiej się spisują i jak dla mnie lepiej wygladają, ale ja muszę mieć gondolkę, bo inaczej sobie nie wyobrażam. Ale potem całkiem możliwe, że się na taki wózeczek skuszę, bo z Acoustica mam zamiar wykorzystać tylko gondolkę, a spacerówka już inna...

Paulinka,my korzystalismy malo z gondolo-podobnej,wiec wozek dla mnie wspanialy-powaznie,wiem ze zachwalam itp,ale korzystajac z niego prawie 2 lata nie moglam ani razu narzekac,a bylismy z nim wszedzie-gory,morze,miasto,wies,piach,doslownie na kazdym terenie :tak:

no u mnie te nie ma gdie wypróbowac. A naet w Warsawie cezo z tymi tanszymi wozkami, tylko tych drogich na potege

Wiem, wiem:) Moje kuzynostwo jest dużo starsze ode mnie, więc przez pół życia dzieci im pilnowałam. W tym czasie przerobiłam wiele wózków chyba na wszystkich możliwych kołach, dlatego wiem co na naszym terenie się sprawdza:) Graco miało dwoje dzieci i bardzo wygodne były. TEŻ MOGĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIC:) Ale mi jest gondolka niezbędna więc na Graco zdecyduję się pewnie gdzieś pod koniec roku... Podoba mi się (wizualnie oczywiście) spacerówka quinny, ale wydaje mi się jakaś taka mała....

Moge sie spytac,czemu gondola jest Ci koniecznie potrzebna?Nie zrozum mnie zle,po prostu ja nie rozumiem :-)

Jasne, że możesz:)
Po prostu nie wyobrażam sobie wozenia dziecka przez pierwsze miesiące w czymś innym niż gondolka. Wydaje mi się, że dziecku jest mało wygodnie, zimno itd. Zapewne wcale tak nie jest, ale dla mojej wygody psychicznej mały będzie jeździł w gondolce:)

reklama
fiore ja do Iwy kupilam taki Graco i ogolnie fajny wozek , wygodny , lekki , ale jak sie przeprowadzilismy na wies to wiosna nie dawal rady po blocie jezdzic...teraz kupilam ten duzy wozek i on bedzie sluzyl do spacerow wiejsckich a graco bedzie z nami na zakupy i do miasta jezdzic.

pieszczoszka skoro nie planujecie wiecej dzieci to ja wybrala bym tak jak dziewczyny roz z szarym

Do góry