reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
u nie w sypialni bardzo malo miejsca, kazy schowek na wagę zlota :-)kilolciu świetne łóżeczko,moje tez będzie z szufladą - przyda sie bardzo
ja nie kupuję calej pościeli. Mam co prawda po chłopakach ale nie uzywąłam i teraz tez pewne nie uzyję. Kupię tylko ochraniach, prześcieradło i falbankę. na poczatku Zuzia będzie spala w rozku, a póxniej w śpiworku wiec ani kołdra ani poduszka mi nie potrzebnaDzięki za odpowiedzi, mnie też na drugim miejscu najbardziej podoba się to z misiem zastanawiam się tylko nad zakupem pościeli - warto na te pierwsze miesiące, czy wystarczy kocyk i pieluszka tetrowa pod główkę? Ewentualnie rożek...
Kilolku - bardzo ładne to Twoje łóżeczko
Stokrotka812
Fanka BB :)
Agasim pokaźna wyprawka Super!
Dlugo w tej gondoli...ja sobie nie woybrazam, 7 miesieczniak przeciez juz nie ulezy na plasko nie widzac swiata.
Tutaj moj w wozku, 8-miesieczny.
Zobacz załącznik 442883
Tutaj moj w wozku, 8-miesieczny.
Zobacz załącznik 442883
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny duzo wam zostalo jeszcze do kupienia? moze napiszecie co wam jeszcze zostalo na liscie?
Olisiaa to takie gondole jak byly 20 lat temu np? pamietam jak moj brat jezdzil w takim wozku wiec moge sobie to wyobrazic inne gondole tego nie maja, moja w Buzz jest calkiem plaska, 2 miesiace pojedzimy i do spacerowki sie przesiadziemy.
kilolek
podwójna listopadowa mama
nie dużo ale same najdroższe rzeczy: wózek, fotelik, łóżeczko, przewijak, pieluchy, płyn do kapieli, podkłady poporodowe, spirytus, stanik do karmienia, kapcie i skarpetki do szpitaladziewczyny duzo wam zostalo jeszcze do kupienia? moze napiszecie co wam jeszcze zostalo na liscie?
dodatkowo chce jeszcze kupic o ile finnse pozwolną nowy ochraniacz i falbankę oraz chustę kółkowa
wszystkie wózki, które ogladłam teraz oraz wszystkie które miałam miały regulowane dno w gondoli ale tylko 1 miał pasy w gondoli. Podnieść by lepiej widział to jedno a zabezpieczyc przed wypadnieciem ruchliwe kilkumiesieczne dziecko to juz zupelnie inna kwestia
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja niestety tez najdroższe rzeczy zostawiłam na koniec ;/ i chyba zle zrobiłam bo teraz nie wiem czy zdarzę wszystko kupic
Podziel się: