reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
No właśnie azula :-:)-( bardzo mi się to łóżeczko podoba - najbardziej ze wszystkich, a tu piszą, że towar przyjeżdża uszkodzony, zdekompletowany itp. (już pół biedy, kiedy przyjdzie np. białe zamiast brązowego, osobiście jestem w stanie coś takiego przeżyć, ale uszkodzonego - nie!)... I teraz nie wiem, dlatego wyszukałam jeszcze dodatkowo te...

Co do łóżeczek to nie wiem czy rozważałyście używane firmy pali.Bo nowe to drogie.Te łóżeczka pali sa trochę większe ale solidnie wykonane.Ja już łóżeczko mam ale te pali bardzo mieć bym chciała.Opuszczany bok ,kółeczka i ładne szczebelki.Jeszcze bardziej cały pokoik urządzony mebelkami tej firmy.

Brałam od tego sprzedawcy łóżeczko, o takie: 2w1 Łóżeczko + tapczanik + Materac PKG 140 X 70 CM (2157671051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i szczerze polecam. Fajne, widać ze solidnie wykonane, chociaż powiem szczerze że nie skręcone stoi, ale wygląda naprawdę porządnie.

ale gwarno na zakupowym :)
agasim, niezle zaszalalas, to jest wyprawa a nie wyprawka ;) a moj zbior przy Twoim to wypraweczka ;) ale czekam na kilka paczek z allegro wiec bedzie troche wiecej :)
co do wozkow to ja sie nie wypowiadam bo kompletnie sie na tym nie znam i nie szukam bo dostaniemy maxi cosi uzywany
jesli chodzi o laktatory to nam polozna polecala zwykly najtanszy z apteki firmy Lakta. ja mialam kupic reczny TT ale dostane Avent od kolezanki bo ona kupila ale ani razu nie uzyla. mysle ze elektrycznego nie ma sensu kpowac, moja jedna kolezanka uzywala przy blizniaczkach medeli elektrycznej. z tego co sie orientowalam to u nas medela duzo drozsza od aventu
a my jutro jedziemy ogladac mebelki, mam nadzieje ze cos wybiore bo jak narazie to jestem bardzo niezdecydowana

reklama
Do góry