paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja mam laktator elektryczny TT.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, znalazłam jeszcze takie łóżeczka:
ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE+MATERAC GP POSCIEL+GRATISY TANI (2160622550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2168658850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (już wklejałam wcześniej, muszę przemyśleć w związku z ilością komentarzy negatywnych i neutralnych)
ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE MATERAC KOKOS BALDACHIM GRATISY (2149316628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Lozeczko dzieciece JARDREW TYMON MIŚ + MATERAC (2166332239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (to też bardzo mi się podoba :-))
Może jakieś rady...?
tez mi się podoba to ostatanie (poza tym malowanym, najśliczniejszym)Dziewczyny, znalazłam jeszcze takie łóżeczka:
ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE+MATERAC GP POSCIEL+GRATISY TANI (2160622550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2168658850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (już wklejałam wcześniej, muszę przemyśleć w związku z ilością komentarzy negatywnych i neutralnych)
ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE MATERAC KOKOS BALDACHIM GRATISY (2149316628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Lozeczko dzieciece JARDREW TYMON MIŚ + MATERAC (2166332239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (to też bardzo mi się podoba :-))
Może jakieś rady...?
Brałam od tego sprzedawcy łóżeczko, o takie: 2w1 Łóżeczko + tapczanik + Materac PKG 140 X 70 CM (2157671051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i szczerze polecam. Fajne, widać ze solidnie wykonane, chociaż powiem szczerze że nie skręcone stoi, ale wygląda naprawdę porządnie.tez mi się podoba to ostatanie (poza tym malowanym, najśliczniejszym)
ja wybrałam takie Łóżeczko Julia II +szuflada TYMON Lolek Radek (2162404930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny, znalazłam jeszcze takie łóżeczka:
Może jakieś rady...?