reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

anik. łóżeczko boskie sama takie chcialam no ale troche cena mnie przygasiła, i nie mogłam sobie pozwolic na nie a jest przecudne :-)
pieszczoszka mnie sie najbardziej podoba wozek leviroo terreno i bebetto magnum.
kumpela ma taki wozek LONEX BABYSAFE SPEEDY FULL OPCJA sklep W-WA (2171575854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest podobny do tych co pokazalas i jest z niego bardzo zadowolona bo jest zwrotny i jej mala 7mies byla w gonoli wiec chyba jest dosc duza
azula masz racje ze probowanie w sklepie to nie to samo co w terenie. w sklepie to jedynie mozna go dotknac, zobaczyc na zywo i ewentualnie przystawic sie i zobaczyc jak sie wyglada :-D najlepiej poczytac opinie na forach

reklama
Agasim, ładny zbiór, ja nie mam chyba nawet 1/2 tego co Ty :-D

Pieszczoszka,
koła są bardzo ważne, bo od nich zależy jak się będzie wózkiem jeździło. Jak my wybieraliśmy nasz wózek, to pani w sklepie powiedziała, że najlepsze są pompowane, bo amortyzują w czasie jazdy, poza tym są wytrzymalsze, niż np te z pianki, albo plastykowe.

Co do laktatora, to ja też zakupiłam Aventa ręczny. Sugerowałam się opiniami mam, które już go miały.

Ja dziś zakupiłam pajacyk i body z długim rękawem, bo tych mam najmniej i kocyk disney'a.

moja wyprawka na dzień dzisiejszy:

rozmiar 56:

Zobacz załącznik 442681

Rozmiar 62:
Zobacz załącznik 442683

Rozmiar 68, parę sztuk:
Zobacz załącznik 442684

Rozmiary 56- 68, od koleżanki:
Zobacz załącznik 442688

Jeszcze będzie śpiworek, becik, szlafroczek i parę sztuk śpiochów i kaftaników r.56, bo już mam zamówione. ;-)

Właśnie dotarły do mnie śpiochy z kaftanikami r. 56 sztuk 11 (wylicytowałam na Allegro za 10 zł plus przesyłka!!!:-D) i szlafroczek.:-) Koniec i basta. Więcej ubranek na razie nie kupuję. Czekam jeszcze tylko na śpiworek i becik.

DSCN4859.jpg

szlafroczek 0-6 miesięcy:
DSCN4864.jpg

Na razie laktatora nie kupuje, liczę, że natura zadziała, ewentualnie zakupię później. W największym w ZG sklepie z dzieciowymi rzeczami zapytałam jaki laktator najczęściej jest kupywany i jest to... ręczny Medela... Ale u nas to wynika z tego, że w szpitalu są pompy do niego, które można wypożyczyć, poradnia laktacyjna na Medeli pracuje i tak właśnie koniunktura sie nakręciła.

No u mnie też nadmiar wszystkiego Ja to nawet kolekcji nie pokazuję bo byście pomyślały,że mi na mózg pizło:crazy:.Ale tak lubie te dzieciaczkowe ciuszki,wózeczki i inne pierdułki,że nawet oglądać wasze zbiory to dla mnie rozkosz niebywała.Choćby dla mych oczu foty tu dawajcie.:-)A dodac musze jeszcze ,że na allegro to sama se szlaban dałam.U was na szczęście nie ma licytacji.

reklama
Kochana to nie aluzja co do twej osoby to jedynie prawda o mnie.:eek:

ja już sobie obiecałam, że teraz koniec i basta, żadnych ubranek więcej. Teraz się zajmę łóżeczkiem i gadżetami typu wózek itd. bo tego nie mamy. Nie wiedziałam, że dostanę tyle rzeczy od koleżanki, bo może bym sama tyle nie kupiła. Od niej mam tylko różowe, bo sama będzie miała synka w kwietniu. Gdyby u nas się okazało, że nam jajka po porodzie wyrosły- to mam też sporo uniseksów, więc raczej wystarczy...

Do góry