reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ollena jeśli nie byłaś cięta to inna sprawa,ale przy cięciu krocza nie wolno używać Always ponieważ ta siateczka (plastik) podrażnia radę a zwłaszcza zaczepia się o żyłki od szwów.

Materac dla Kubusia miałam gryka pianka kokos i był super .Chrześniak się na nim też wychował ,a od marca będzie na nim spało 2 dziecko brata ;-):-)

Ja kupuję nowy i dokładnie taki sam.:tak::tak:
aż mnie ciarki przeszły :baffled:

agasim ładny zbiór
agasim - super ciuszki :tak: jak wstanę z łóżka to wreszcie wypiorę i wyprasuję swoje i też się pochwalę :-D

co do materaca właśnie zobaczyłam, że do łóżeczka, które chcemy zamówić w komplecie jest materacyk piankowy... Zastanawiam się, czy nie napisać do sprzedającego o możliwość wymiany na gryka-pianka-kokos... ? Jak myślicie?
lepszy byłby k-p-g ale nie wiem czy Ci wymienią, bo różnica w cenie jest duża. Jak mozesz sobie pozwolić dokupic dodatkowy materaz co ten piankowy zawsze mozesz wykorzystać np do zabawy na balkonie albo cos w tym stylu

piękne to łóżeczko!! niestety amma za malo miejsca, bo z obu boków będzie zastawione, bo inaczej z pewnością bym się skusiła

pieszczoszka szczerze, nie mam pojęcia. Też chcę wózke w takim stylu i myślę już bardzo długo a od podjęcia decyzji jestem coraz dalej

Ostatnia edycja:
no tak jak pisze fiore najlepiej gdybys miala mozliwosc przejechania sie po sklepie itp mi nawet ostatnio pan sprzedawca pow ze kazda kobieta musi dobrac wozek do siebie indywidualnie , "wymacac " go ,posprawdzac, pojedzic troche po sklepie bo jednej bedzie sie "taki" dobrze prowadzilo a drugiej "taki " .

Prześliczne te dekoracje .Z ciekawości na którą stawiasz?

Pierwsza - Kotek orzech (ten słodki śpiący koteczek z liśćmi) - jest przeuroczy :tak: zrezygnowałam z poprzedniego łóżeczka ze względu na materacyk 9co mi z tego, że miał pełno gratisów, które nie wiem, czy wykorzystam :baffled:). Do tego dodają materac gryka-pianka-kokos. Będę musiała osobno dokupić pościel do niego, ale na początek nie ma co szaleć przecież - wystarczy tak naprawdę kocyk i pieluszka pod główkę... W Smyku widziałam super kocyk, ale miał też super cenę - 119 zł. :baffled::baffled:

muszę się mocno zastanowić nad tym łóżeczkiem - ze względu na komentarze, no nic, pokażę mojemu Pięknemu, niech sam oceni.... i coś doradzi...:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
U nas na szkole rodzenia polozna polecala laktator medela. Taki zwykly reczny, z raczka wysuwana jak strzykawka czy pompka o roweru. Jest banalnie prosty, ale podobno swietie dziala. Tanszy niz advent. Advent tez wymienila, ale w kontekscie, ze owszem sprawdza sie, ale jego popularnosc to glownie zasluga dobrej reklamy, ale nie tego, ze jest jakis wybitny.

no tak jak pisze fiore najlepiej gdybys miala mozliwosc przejechania sie po sklepie itp mi nawet ostatnio pan sprzedawca pow ze kazda kobieta musi dobrac wozek do siebie indywidualnie , "wymacac " go ,posprawdzac, pojedzic troche po sklepie bo jednej bedzie sie "taki" dobrze prowadzilo a drugiej "taki " .
A ja się nie do końnca zgadzam z tym jeżdżeniem po sklepi.Pojeździć to by trzeba było po nierównych chodnikach i minąć parę krawężników wjechać w pośniegowe błotko itp.Więc swoja droga obejrzeć na żywca swoją drogą zapoznać sie z opiniami użytkowników ,a ideał wyprubować w trakcie autentycznej"pracy"
Anik faktycznie jeden z tych wzorów które i mnie chwyciły za serce

Pieszczoszka wózki ze skrętnym kołami dobrze się spisują na w miarę równych powierzchniach. Na trawę, błoto, piach czy śnieg to się raczej mało nadaja. trzeba bawić się w blokowanie kół, ale do miasta są na pewno lepsze niż te bez skrętnych kół, bo lepiej się nimi manewruje:) Z tych które pokazałaś podoba mi się ten trzeci i czwarty:)

reklama
wikasik mam ten medeli reczny z wyciaganm tlokiem. Dla mnie oszmar, blą obie ręce. mam też aventu ręczny i własnie jego polecam

Do góry