Dzięki za wasze rady, doświadczonych mam;-) Też oglądałam ten laktator ręczny aventu, ale przeraża mnie taka dojarka hehe. w ogóle sobie tego nie wyobrażam, jak ja będę go używać. Chociaż bardzo jestem nastawiona na karmienie piersią i mam nadzieję, że się nam uda, więc laktator by się przydał. Myślałam, że tych pieluszek tetra to potrzeba ze 20, ale rzeczywiście jeśli będę ubierała w pampersy to może trochę mniej. Ciuszków już raczej nie kupuję, bo myslę, że wystarczy. Jeszcze nam brakuje łóżeczka i wszelkich gadżetów do niego, no i wózka też jeszcze nie mamy, ani wanienki...
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Może coś doradzicie ? Myśle,że któryś z tych wózków wybiore ale ciagle nie jestem zdecydowana który konkretnie...
WÓZEK 3W1 BEBETTO MAGNUM + FOTELIK + gratis za 10 (2169560366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek Wielofunkcyjny Bebetto Holland 3w1 + Gratisy (2123915778) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TOPLINE WÓZEK 3W1 28 KOLORÓW!!! (2077278212) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LEVIROO TERRENO SPACEROWKA GONDOLA FOTELIK (2114004742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WÓZEK 3W1 BEBETTO MAGNUM + FOTELIK + gratis za 10 (2169560366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek Wielofunkcyjny Bebetto Holland 3w1 + Gratisy (2123915778) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TOPLINE WÓZEK 3W1 28 KOLORÓW!!! (2077278212) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LEVIROO TERRENO SPACEROWKA GONDOLA FOTELIK (2114004742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
anik.
Mama Krzysia :)
Pieszczoszka mnie podoba się LEVIROO TERRENO
A ja myślę nad takim łóżeczkiem: łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2168658850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ja myślę nad takim łóżeczkiem: łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2168658850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
natalka1704
Fanka BB :)
Pieszczoszka wszystkie wózki ladne ale faktycznie podobne moze poszukaj jakis opinii na necie mi sie podobaja wózki najbardziej z 2 i 3 linku bo maja fajne duze pompowane koła
anik lozeczka super
anik lozeczka super
fiore
Fanka BB :)
A to lozeczko bedzie dla Leo na za jakies 2lata ;-) Tymczasem posiadaczka stala sie V ...oczywiscie bez jednego boku ;-)
SUNDVIK Lettino - IKEA
SUNDVIK Lettino - IKEA
Witam może brakuje komuś jeszcze pare rzeczy do wyprawki? Zapraszam
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może coś doradzicie ? Myśle,że któryś z tych wózków wybiore ale ciagle nie jestem zdecydowana który konkretnie...
Mi osobiscie podoba sie ten wozeczek
LEVIROO TERRENO SPACEROWKA GONDOLA FOTELIK (2114004742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/QUOTE]
Ale wybor nalezy do Ciebie
reklama
Podziel się: