reklama
Super zakupy dziewczyny
Pieszczoszka mi ta buraczkowa tez bardziej sie podoba Ja nie kupuje nowej poscieli,maly bedzie mial po Misi
Jutro moze sie przejde do jednego lumpku kolo Misi przedszkolaJuz nie moge sie doczekac kiedy cos kupie dla maluszka dzis zrobilam troche miejsca w szafce i wlozylam to co mam dla Frania czyli kilka tetrowych pieluch, dwa pajace, 3 pary spioszkow, kilka body
Pieszczoszka mi ta buraczkowa tez bardziej sie podoba Ja nie kupuje nowej poscieli,maly bedzie mial po Misi
Jutro moze sie przejde do jednego lumpku kolo Misi przedszkolaJuz nie moge sie doczekac kiedy cos kupie dla maluszka dzis zrobilam troche miejsca w szafce i wlozylam to co mam dla Frania czyli kilka tetrowych pieluch, dwa pajace, 3 pary spioszkow, kilka body
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
sliczne ciuszki
Stokrotka812
Fanka BB :)
Dziewczyny a do wózka potrzebna jest pościel? Czy lepiej kocyk?
Znalazłam taką, która mi sie podoba i tak się zastanawiam
POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA MAMO-TATO NOWE WZORY !! (2157358486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Znalazłam taką, która mi sie podoba i tak się zastanawiam
POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA MAMO-TATO NOWE WZORY !! (2157358486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kilolek
podwójna listopadowa mama
moim zdaniem kocyk jest odpowiedniejszy, zwłaszcza na lato. pogoda moze być różna - raz dasz lżejszy a raz grubszy, a poduszki wogóle się niemowlętom nie kładzie.
Ja kiedys kupiłam taka pościel - to był mój pierwszy zakup dla Kuby (od tego wlaśnie sprzedawcy, moim zdaniem jakość bardzo dobra) i nie przydąła mi się zupełnie tzn moze nie do końca, bo kołderke kładłam na przewijak (drewniany) a poduszkę chłopaki używają do zabawkowego wózka w którym woża kota
Ja kiedys kupiłam taka pościel - to był mój pierwszy zakup dla Kuby (od tego wlaśnie sprzedawcy, moim zdaniem jakość bardzo dobra) i nie przydąła mi się zupełnie tzn moze nie do końca, bo kołderke kładłam na przewijak (drewniany) a poduszkę chłopaki używają do zabawkowego wózka w którym woża kota
Flaurka
Fanka BB :)
a poduszkę chłopaki używają do zabawkowego wózka w którym woża kota
Rozwaliłaś mnie doszczętnie)
A swoja drogą. Mam dylemat.
Czy do łóżeczka dajecie poduszkę dla malucha? Ja planowałam nie dawać, bo tak widziałam u znajomej. Byłam u innej i ta daje. W sklepie mi powiedzieli, że tak pół na pół - jedne mamy kupują a inne nie. Ponoć w Anglii się nie używa i stąd no nas moda przyszła, bo w Polsce były zawsze te poduszki i w łóżeczku i w wózkach. No i sama już nie wiem - sercem jestem żeby nie było poduszki, ale muszę mieć dobry argument, bo mój L mówi, że wydziwiam. To na razie pierwsza rzecz gdzie sie mijamy w tym co chcemy dla dziecka i sie tym przejmuję - on ma już córkę i jakoś to mnie przekonuje, że niby wie. Ale z drugiej strony to facet...
Mysiochomis
:*
Hej,
Dziś znalazłam kocyk 100x120 za 25 zl... brałam od razu. Chciałam co prawda 100x140 ale one u mnie kostują blisko 20 zl więcej. Nie będę sie przecież zabijać o 20 cm więc wziełam...
W brzuchu rośnie mi mutant więc parę rzeczy mogę sobie pomarzyć że założę kiedykolwiek :/ no ale to są pojedyncze półspiochy więc dramatu nie ma
Flaurak ja np podusi nie będę dawać... w ogóle w łóżeczku będzie tylko misio przywiązany do szczebelek. Dzieciakami opiekuję się juz od bardzo dawna i ich rodzice nigdy nie wkładali poduszek. Dopiero gdy maluch kończył z 5 miesięcy to się spotkałam. Sama nie wiem kiedy włożę poduchę ale na początku takowej nie będzie miał
Pozdrówka :*
Dziś znalazłam kocyk 100x120 za 25 zl... brałam od razu. Chciałam co prawda 100x140 ale one u mnie kostują blisko 20 zl więcej. Nie będę sie przecież zabijać o 20 cm więc wziełam...
W brzuchu rośnie mi mutant więc parę rzeczy mogę sobie pomarzyć że założę kiedykolwiek :/ no ale to są pojedyncze półspiochy więc dramatu nie ma
Flaurak ja np podusi nie będę dawać... w ogóle w łóżeczku będzie tylko misio przywiązany do szczebelek. Dzieciakami opiekuję się juz od bardzo dawna i ich rodzice nigdy nie wkładali poduszek. Dopiero gdy maluch kończył z 5 miesięcy to się spotkałam. Sama nie wiem kiedy włożę poduchę ale na początku takowej nie będzie miał
Pozdrówka :*
Ostatnia edycja:
kilolek
podwójna listopadowa mama
Flaurka to nie moda tylko raczej wskazania pediatrów i fizjoterapeutów. Raz, że różne zeczy mogą się zdazyć jak się dziekco w poduszkę wtuli a dwa, że jak dziecko ma głowe podgietą na poduszce to źle to wpływa na odcinek szyjny kręgosłupa górną szczękę - tylko nie pamiętam czy to się tyłozgryz cy prodozgryz tworzy.
Ja używam poduszek odkąd chyba rok czy 1,5 roku skończyli a wczsnij to dawąłam klin
PODUSZKA DLA NIEMOWLĄT, KLIN , 60 x 36 cm, DUŻA (2169103411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja używam poduszek odkąd chyba rok czy 1,5 roku skończyli a wczsnij to dawąłam klin
PODUSZKA DLA NIEMOWLĄT, KLIN , 60 x 36 cm, DUŻA (2169103411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Podziel się: