reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
As super ja tez niebawem wybieram sie do takiej babeczki co ściaga ciuchy z Anglii i ma ubranka w idealnym stanie po 3 zł za sztuke
Dziś już idę spać ,ale jutro jak to wszysstko posortuję to postaram się obfocić .;-):-):-)Wrzucaj foty też popodziwiamy.:-)
As super!!! przypomniała mi sie moja radość jak byłam w poprzedniej ciaży i na aukcji na ebayu kupiłam od tej samej babki kosz Mojżesza-wylicytowałam za wywoławczą 10 funtów oraz ubranka- komplet: spodnie,bluzka,polarek-za ok 3,5 funta. Tez mnie zaprosiła do oglądania ciuszków a ja zaczęłam wybierać-kilka par spodenek,bluzeczek,spódniczki,bluzy,polarki ze 2 też tam były,jakieś body- było tego kilkanaście sztuk (coś ok 20) w sumie i też się bałam o cenę jaką krzyknie a ona do mnie z tekstem abym jej dała w sumie 20 funtów za wszystko!!! Czyli już z tym koszem i kompletem co wcześniej wylicytowałam. Wyszło na to,ze za 6,5 kupiłam całą reklamówke ubranek-w większości firmowych-next,m&s,mothercare.
Pytałyście o nakładki na brodawki ja tego nie używałam i teraz też nie zamierzam używać. Mała od początku radziła sobie w miarę ze ssaniem a z każdym dniem było coraz lepiej.
Natomiast kremów i maści na bolące i popękane brodawki nie uniknęłam niestety bo początki były straszne-miałam sutki poranione i bolało jak cholera
Pytałyście o nakładki na brodawki ja tego nie używałam i teraz też nie zamierzam używać. Mała od początku radziła sobie w miarę ze ssaniem a z każdym dniem było coraz lepiej.
Natomiast kremów i maści na bolące i popękane brodawki nie uniknęłam niestety bo początki były straszne-miałam sutki poranione i bolało jak cholera
Paula21
Grudzień '07
As to czekamy na foty :-) Super że się udało tak okazyjnie dokupić parę łaszków :-)
Pieszczoszka super że zakup dokonany :-)
Pieszczoszka super że zakup dokonany :-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
na pewno dam znac ciekawe ile bedzie szla ta przesylka
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Podziel się: