reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

As 76 ​widze ze po zakupach jeszcze nie ochłonełas, super okazja ci sie trafiła wiec warto było ja wykorzystac

reklama
As super!!! przypomniała mi sie moja radość jak byłam w poprzedniej ciaży i na aukcji na ebayu kupiłam od tej samej babki kosz Mojżesza-wylicytowałam za wywoławczą 10 funtów oraz ubranka- komplet: spodnie,bluzka,polarek-za ok 3,5 funta. Tez mnie zaprosiła do oglądania ciuszków a ja zaczęłam wybierać-kilka par spodenek,bluzeczek,spódniczki,bluzy,polarki ze 2 też tam były,jakieś body- było tego kilkanaście sztuk (coś ok 20) w sumie i też się bałam o cenę jaką krzyknie a ona do mnie z tekstem abym jej dała w sumie 20 funtów za wszystko!!! Czyli już z tym koszem i kompletem co wcześniej wylicytowałam. Wyszło na to,ze za 6,5 kupiłam całą reklamówke ubranek-w większości firmowych-next,m&s,mothercare.

Pytałyście o nakładki na brodawki ja tego nie używałam i teraz też nie zamierzam używać. Mała od początku radziła sobie w miarę ze ssaniem a z każdym dniem było coraz lepiej.
Natomiast kremów i maści na bolące i popękane brodawki nie uniknęłam niestety bo początki były straszne-miałam sutki poranione i bolało jak cholera :(

ja tych nakładek nie używałam choc nie urywam, ze pierwsze dni byly trudne. Za drugi razem łatwiejsze ale tez nie obyło się bez bólu. Nakładki nawet miałam ale chlopcy nie chcieli tego wziąć do ust.

Pieszczoszka koniecznie daj znać jak pościel jak już ci przyślą. Ja chcę u nich zamówić taką w zielone paseczki i chętnie poznam opinię kogoś kto już ma :)

As gratuluję udanych zakupów!
Pieszczoszka łóżeczko bardzo fajne, a pościel taka sama jaką ja chciałam zamówić, ale zdecydowałam się na pomarańczowe paseczki. Kupuję tylko jeden komplet bo resztę uszyje mi teściowa :-D

reklama
a oto moje dzisiejsze zakupki w lumpku HPIM5560.jpgHPIM5561.jpgHPIM5562.jpgHPIM5563.jpg

Do góry