reklama
she_84
Fanka BB :)
tez mi sie wydaje ze do pokoju pasuje ta buraczkowa
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
maja tez opcje kompozycji wlasnej poscieli moge zamowic nawet posciel buraczkowo-rozowa Ala i As - Konfigurator pościeli
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Dziękuje wam wszystkim za pomoc !!!! Juz kupiłam to łóżeczko i pościel BURACZKOWĄ Teraz zostaje czekać ..
Flaurka
Fanka BB :)
Pieszczoszka - patrząc na Twój pokój to ja się nie dziwię, że masz córeczkę No i dobrze, bo chłopiec by tam się obco czuł) Buraczkowa to dobry wybór, bo ładnie złamie jasny róż ścian.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
te sciany rozowe mnie juz dobijaja jak bedzie kasa to trzeba bedzie przemalowac he
anik.
Mama Krzysia :)
U nas ściany są zielone, więc najpewniej zdecyduję się na pościel w odcieniu zielonym, już upatrzyłam łóżeczko z pościelą. W Tesco są do nabycia body, nie śpiochy niestety, ale w bardzo fajnej cenie - body z długim rękawkiem, z całkiem fajnego materiału, 5 sztuk za 32 zł. Więc jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to może nabyć ja niestety body mam dobrze ponad 15 par (wszystko z datków), więc nie będę kupować następnych.
Właśnie wróciłam od tej babki co licytowałam na allegro wanienkę i inne pierdółki...
Zaprosiła mnie do oglądania ubranek ...
Boże ile ona tego ma ...
Wybierałam tylko z rozmiarów 62,68 w sumie 26 sztuk z ubranek wzięłam ,ale to głównie spódniczki,spodenki,rampersy ,sweterki .
Z bieliźnianych tylko 3 bawełniane pajacyki i 1 jeden grubszy do spania taki już większy z myślą o pielgrzymce .;-)
W sierpniu pod namiotem w nocy jest już chłodno
I tak se pomyślałam to mnie teraz babka podliczy ...
A ona policzyło wszystko jak leci po 5 zł .od sztuki lub od kompletu
Za tyle ciuszków zapłaciłam 110 zł .
Takie zakupy to ja lubię
Z czego 11 ubranek jest z metkami ,bo nie zdążyła córeczce nawet założyć ,gdyż już wyrosła :-):-):-)
Jestem taka zadowolona ,że nie mogę jeszcze ochłonąć z tych emocji .
Zaprosiła mnie do oglądania ubranek ...
Boże ile ona tego ma ...
Wybierałam tylko z rozmiarów 62,68 w sumie 26 sztuk z ubranek wzięłam ,ale to głównie spódniczki,spodenki,rampersy ,sweterki .
Z bieliźnianych tylko 3 bawełniane pajacyki i 1 jeden grubszy do spania taki już większy z myślą o pielgrzymce .;-)
W sierpniu pod namiotem w nocy jest już chłodno
I tak se pomyślałam to mnie teraz babka podliczy ...
A ona policzyło wszystko jak leci po 5 zł .od sztuki lub od kompletu
Za tyle ciuszków zapłaciłam 110 zł .
Takie zakupy to ja lubię
Z czego 11 ubranek jest z metkami ,bo nie zdążyła córeczce nawet założyć ,gdyż już wyrosła :-):-):-)
Jestem taka zadowolona ,że nie mogę jeszcze ochłonąć z tych emocji .
reklama
Podziel się: