reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

no to rozowa bedzie taka bez wyrazu, wybierz buraczkowa. Gdybym do siebie miala kupic to zdecydowalabym sie na jakas jasniutka posciel. Wszystko zalezy od Twojego gustu :-)

reklama
Pieszczoszka - patrząc na Twój pokój to ja się nie dziwię, że masz córeczkę;) No i dobrze, bo chłopiec by tam się obco czuł:)) Buraczkowa to dobry wybór, bo ładnie złamie jasny róż ścian.

U nas ściany są zielone, więc najpewniej zdecyduję się na pościel w odcieniu zielonym, już upatrzyłam łóżeczko z pościelą. W Tesco są do nabycia body, nie śpiochy niestety, ale w bardzo fajnej cenie - body z długim rękawkiem, z całkiem fajnego materiału, 5 sztuk za 32 zł. Więc jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to może nabyć :-D ja niestety body mam dobrze ponad 15 par (wszystko z datków), więc nie będę kupować następnych.

Właśnie wróciłam od tej babki co licytowałam na allegro wanienkę i inne pierdółki...
Zaprosiła mnie do oglądania ubranek ...
Boże ile ona tego ma ...:szok::szok::szok::szok:
Wybierałam tylko z rozmiarów 62,68 w sumie 26 sztuk z ubranek wzięłam ,ale to głównie spódniczki,spodenki,rampersy ,sweterki .
Z bieliźnianych tylko 3 bawełniane pajacyki i 1 jeden grubszy do spania taki już większy z myślą o pielgrzymce .;-)
W sierpniu pod namiotem w nocy jest już chłodno :baffled::baffled:
I tak se pomyślałam to mnie teraz babka podliczy ...
A ona policzyło wszystko jak leci po 5 zł .od sztuki lub od kompletu :szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Za tyle ciuszków zapłaciłam 110 zł .:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Z czego 11 ubranek jest z metkami ,bo nie zdążyła córeczce nawet założyć ,gdyż już wyrosła :-):-):-)
Jestem taka zadowolona ,że nie mogę jeszcze ochłonąć z tych emocji .:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry