reklama
Paula21
Grudzień '07
Kilolek co do espiro gtx to ma raczej dobre opinie wśród dwóch moich znajomych.
Ja zdecydowałam się na espiro atlantic. Kolor turkusowy ;-)
Pościeli do wózeczka nie kupuję będzie kocyk ;-):-)
Podusi do łóżeczka też nie wkładam ;-) Mam po Juli pościel a tam jest podusia grubości chyba 1cm więc nieszkodliwa a bardziej dla ozdoby
Ja zdecydowałam się na espiro atlantic. Kolor turkusowy ;-)
Pościeli do wózeczka nie kupuję będzie kocyk ;-):-)
Podusi do łóżeczka też nie wkładam ;-) Mam po Juli pościel a tam jest podusia grubości chyba 1cm więc nieszkodliwa a bardziej dla ozdoby
A co myslicie o chustach do noszenia dzieci....?
ja przy Colinie uzywalam jak musialam wyskoczyc do sklepu albo na krotki spacer,czasami nosilam go po domu.Mala taz zamierzam nosic w tej samej chuscie.Jak znajde foto to wstawie.
ja przy Colinie uzywalam jak musialam wyskoczyc do sklepu albo na krotki spacer,czasami nosilam go po domu.Mala taz zamierzam nosic w tej samej chuscie.Jak znajde foto to wstawie.
tes slyszalam pozytywne opinie o espiro, sama sie nad nim zastanawialam, ale wkoncu wybrałam implasta bolder sd ecoline kolor stone. MA bardzo duza i obszerna godole w porownaniu np do x landera i przede wszystkim jest dosyc wysoki i moj maz smiesznie przy nim nie wygladal :-)
Yolanta
Kicia
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/chusty-do-noszenia-dzieci-56408/
O chustach tu jest maly temat. Ja osobiscie jestem za i bede chustowac.
O chustach tu jest maly temat. Ja osobiscie jestem za i bede chustowac.
Stokrotka812
Fanka BB :)
Jak najbardziej będziemy chustować Franciszka, nawet mąż jest chętny. Ja już nawet na Warsztatach uczyłam się wiązać chustę. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie zapewniające wygodę mamie, a dziecku poczucie bliskości i bezpieczeństwa.A co myslicie o chustach do noszenia dzieci....?
Martusia22267
Fanka BB :)
nie wiem ale mnie te chusty jakoś nie zachęcają nie ufam im... ale to pewnie dlatego że na żywo nie miałam z nimi nigdy styczności bo nikt w moim otoczeniu ich nie używał.
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja chustowałam obu. Kubą to niedużo ale Michala naprawde sporo. i na dworze i po domu. W chuście zasypiał w 10 sekund - wystarcylo, ze się przesłam po mieszkaniu. Teraz jak najbardziej też zamierzam chustować. Chcę kupić chuste kółkową (wiązane mam 2 ) żeby tak na szybko była. Już wybrałam
CHUSTA KÓŁKOWA NATI RING OD NATIBABY - ROZMIAR M (2123294825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor lilio
a mam takie:
a kiedyś mialam taką - elastyka ale u mnie się nie sprawdziła
edit:
jeszcze mama taiego poucha (kieszonkę) to taki tai z allegro. Niestety nieco odgniata nóżki, bo am niezbyt elastyczne wykończenie ale sama konstrukcja godna polecenia
i nosidlo ergonomiczne (tania podróbka ale bardzo się sprawdziło) tylko to juz dla duzego dziecka
ja keidyś na chustoforuum brałam udział w testach. Przysyłali nam chusty różnych firm na tydzień (za koszt przesyłki dalej) przez tydzien się nosilismy, pote słałam dalej i wystawiałam opinię. Dużo najróżniejszych chust i nosidel azjatyckich wypróbowaliśmy, niektóre napradę świetne (choc np niewyględne)
i na koniec jesczez fotka jak to chodizlismy sobie na spacerki. Nosidła niestety nie nasze tylko właśnie z testów
ja jestem maniaczką chustowania. Gdybym miała kasę.....
CHUSTA KÓŁKOWA NATI RING OD NATIBABY - ROZMIAR M (2123294825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor lilio
a mam takie:
a kiedyś mialam taką - elastyka ale u mnie się nie sprawdziła
edit:
jeszcze mama taiego poucha (kieszonkę) to taki tai z allegro. Niestety nieco odgniata nóżki, bo am niezbyt elastyczne wykończenie ale sama konstrukcja godna polecenia
i nosidlo ergonomiczne (tania podróbka ale bardzo się sprawdziło) tylko to juz dla duzego dziecka
ja keidyś na chustoforuum brałam udział w testach. Przysyłali nam chusty różnych firm na tydzień (za koszt przesyłki dalej) przez tydzien się nosilismy, pote słałam dalej i wystawiałam opinię. Dużo najróżniejszych chust i nosidel azjatyckich wypróbowaliśmy, niektóre napradę świetne (choc np niewyględne)
i na koniec jesczez fotka jak to chodizlismy sobie na spacerki. Nosidła niestety nie nasze tylko właśnie z testów
ja jestem maniaczką chustowania. Gdybym miała kasę.....
Ostatnia edycja:
Yolanta
Kicia
W Portugalii chusty sa dosc popularne, tak z moich obserwacji to wiecej widze chust niz wozkow. Znajoma mnie juz naumiala jak sie to placze, dziecko jest tam opatulone w taki sposob, ze nie ma jak wypasc, jesli jest zaplatane prawidlowo. To juz chyba latwiej przewrocic wozek
reklama
Podziel się: