reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

As ja dokładnie ten leżaczek mam kupiony co Ty pokazywałaś:-) uważam że jest super. Rośnie razem z dzieckiem i co najważniejsze jest stabilny.
Co do maty to też kupię pomimo że mam psa ale to york więc największy problemy czyli linienie nas na szczęście omija;-) muszę jeszcze kupić karuzelę do łóżeczka tylko jak na razie nie mogę zdecydować się na konkretną:baffled: z fisher price mają fajne dla mnie liczy się żeby taka karuzela była w żywych kolorach a nie pastelowych.

reklama
Ja mam 2 lezaczki
FISHER PRICE lezaczek bujaczek granatowy (2159395466) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK FOTELIK M7930 (2153691299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten pierwsyz jets tylko do 9 kilo ale moi chłopcy go uwielbiali a dostalam go ju używany. Ten drugi kupiłam nowy a żaden nie chciał w nim siedzieć. Do tej pory slyży jako "wieszak" na kurteczki. Może młoda go polubi.
Maty też miaąlm dwie canpola jedna i jedną taką naprawde tanią. Chłopaki woleli tą tańszą i moim daniem brzydsza. Niiestety nie wiem komu je pozyczylam. Bede musial cos kupic, o bardzo dobrze wplywa n rowoj. A lezala bedzie na kaanapie lub w kojcu. CHłopaki wychowali sie na podlodze ale teraz mloda zadepcza.
Mysle tez by postawic w salonie stojak na wanienkę a na nim gobdole z wozka by miec oko na mloda

she karuzela super!! bo bardzo kolorowa i wesoła:tak:
co do leżaczka to polecam kupić na allegro jeśli się na niego zdecydujesz bo w sklepach cena wacha się od 299-320zł a na allegro kupiłam za 230zł już z przesyłką więc dużo taniej:tak:

As ja dokładnie ten leżaczek mam kupiony co Ty pokazywałaś:-) uważam że jest super. Rośnie razem z dzieckiem i co najważniejsze jest stabilny.
Co do maty to też kupię pomimo że mam psa ale to york więc największy problemy czyli linienie nas na szczęście omija;-) muszę jeszcze kupić karuzelę do łóżeczka tylko jak na razie nie mogę zdecydować się na konkretną:baffled: z fisher price mają fajne dla mnie liczy się żeby taka karuzela była w żywych kolorach a nie pastelowych.
Wybrałam karuzelkę też z Fisher price .
Tą z odgłosami bijącego serca matki. Widziałam ją na żywo jest świetna !!!!
Nie zamierzam w tym momencie kupować pluszaka -przytulaka z odgłosami serca

FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA N8849 +GRATIS (2148066052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu jest filmik

http://www.youtube.com/watch?v=mtLc8RMjJZc

Ostatnia edycja:
Tez kupilam karuzelke Tiny Love, wyprobowalam przy Patryku i boskie jest to, ze nie trzeba jej co chwile nakrecac, tylko wlaczasz i 20min masz dziecko z glowy;-)

To na tym watku ktoras pytala o taka zabawke-lampke konika morskiego? u nas kosztuja 19.90 eu.

Kurczę muszę popatrzeć jakieś karuzelki, jak na razie mam tylko takiego misia przywiązywanego do boku łóżeczka i on gra. Będę szukać karuzelki która juz nie będzie miała pozytywki. Podobają mi się takie wykonane z drewna ręcznie rzeźbione i malowane :D i chyba się na taką skuszę. Może jak przed świętami będzie kiermasz to tam dostanę takową.

A matę poproszę od dziadków w prezencie bo to droga rzecz a wszystkie dzieciaki którymi się zajmowałam lubiły się tym bawić więc sądzę że Młody też ja trochę pomaltretuje :D
:*

reklama
a co to ten snajper?
To jest program który licytuje za Ciebie. Ustawiasz tam maxymalna kwotę jaką jesteś w stanie zapłacić za dany produkt i 5 sekund przed końcem aukcji pada Twój "strzał" z ta maksymalną kwotą. Ogólnie zazwyczaj kupujesz wtedy taniej bo nie dajesz innym szansy na przebicie Twojej oferty-no chyba,że ktoś ustawił wcześniej wyższą kwotę. Tutaj masz więcej info na ten temat:
Jakie są korzyści z używania Snajpera? - Snajper.net
Trzeba się tylko zarejestrować-ja z tego od lat korzystam na allegro i na ebayu i naprawdę czasem za grosze rzeczy kupuję.

Jesli chodzi o bujaczek to my mamy po córci-niestety różowo-szary-ale jest to "brudny" róż,więc ujdzie ;-) Ona uwielbiała go. A i ja miałam nieco spokoju.

Karuzelę też mamy-do 9kg. Korzystaliśmy dokad miała ok 9 miesiecy potem już nie chciała. Też lubiła na niej się pobujać,mamy taką z daszkiem a na daszku światełka i jej się te migoczące światełka bardzo podobały.

Karuzelę mamy rain forest z fisher price i ja bardzo polecam bo jest świetna. Też nie trzeba nakręcac tylko włączyć,ma opcję światełka i muzykę (poważna-3 melodie do wyboru i odgłosy natury). Ma tez pilota i na początku jak mała spała z nami w sypialni to czasem jak się przebudziła pilotem jej ją włączałam bez podnoszenia się z łóżka ;-)

Mamy też lalę z bijącym sercem-na początku się przydawało to serducho bo uspokajała się a jak podrosła to wyjęłam ten mechanizm ze środka i teraz ma szmaciankę przytulankę z którą śpi.

Maty mamy obecnie 3 na stanie-jedną sama kupiłam jeszcze w ciąży,druga była prezentem od rodziny-z wiszącymi zabawkami-mała ją lubiła dokąd na plecach leżała,potem jej się znudziła,a trzecią kupiłam jak mała miała kilka miesięcy-dziewczyny na listopadówkach polecały. I ta trzecia to był największy hit-duża,kolorowa,z elementami szeleszczącymi,z lusterkiem,z gryzakiem,mała miała na niej dużo swobody,turlała się po niej i naprawdę służyła nam długo i teraz też mam nadzieje służyc będzie. Ta mata to tiny love gigant : http://www.tinylove.com.pl/index.php?p1555,mata-interaktywna-gigant ja polecam.

Ostatnia edycja:
Do góry