reklama
Pieszczoska musze przyznac ze masz dobry gust:-)
jak wiesz ja mam dokladnie taki sam lezaczek i jestem w nim zakochana...
Wczoraj kupilam kilka pieluch tetrowych rozowo bialych tak do odbijania sie i ewentualnie w cieple dni do przykrycia.Sa nawet duze 70x70 i grube wiec beda sie nadawac.
jak wiesz ja mam dokladnie taki sam lezaczek i jestem w nim zakochana...
Wczoraj kupilam kilka pieluch tetrowych rozowo bialych tak do odbijania sie i ewentualnie w cieple dni do przykrycia.Sa nawet duze 70x70 i grube wiec beda sie nadawac.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
jeszcze nie moja licytuje dopiero ... mam nadzieje,ze wygram ją za nie wielkie pieniążki.
Mam nadzieje,że się uda. Czy korzystasz ze snajpera? Bardzo pomaga kupić na aukcjach rzeczy taniej.jeszcze nie moja licytuje dopiero ... mam nadzieje,ze wygram ją za nie wielkie pieniążki.
ja ostatnio wylicytowałam sobie na ebayu takie 2 bluzki ciążowe. Cena powalajaca-od tego samego sprzedawcy było a cena wysyłki mino,że nie duża to i tak przekracza wartość obu bluzek ;-)
eBay - The UK's Online Marketplace
eBay - The UK's Online Marketplace
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a co to ten snajper?
anik.
Mama Krzysia :)
Tak was czytam i sama zaczęłam zastanawiać się nad huśtawką dla mojego Bąbla...
znalazłam taką - ELEKTRYCZNA HUŚTAWKA+KRZESEŁKO+LEŻAK ARTI DE LUX (2116419619) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (podoba mi się i cena i huśtawka).
znalazłam taką - ELEKTRYCZNA HUŚTAWKA+KRZESEŁKO+LEŻAK ARTI DE LUX (2116419619) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (podoba mi się i cena i huśtawka).
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
anik. śliczna i nie taka droga taka huśtawka to super sprawa
Podziel się: