reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja muszę łóżeczko niestety kupic. Miałam bardzo łądne, białe, drewexu ale chłopaki je połamali. W sumie nie mam pretensji, bo 4 dzieci się już w nim wychowało.

reklama
Ja dostałam taki foteli bezwypadkowy ponoć w rankingach nie jest wysoko ale my niewiele jeździmy (benzyna coraz droższa) a ponoć super w supermaketach się sprawdza.Śpiworek nowy na allegro kupiłam za 18 pln taki właśnie do fotelika 100_0582-1.jpg

My również zdecydowaliśmy się na wózek klasyczny ze względu na łatwość i lekkość w prowadzeniu, ale przede wszystkim na wielkość gondoli i łatwość w jej zdejmowaniu i zakładaniu. Nastawiałam się na wózek ze skrętnymi kołami, ale gdy przejechałam się tym "naszym" to szybko zmieniłam zdanie.
detskaja-universalnaja-koljaska-navington-galeon-nikolaev_rev004.jpg

Oglądałam na allegro przeróżne pościele i nie mogłam też zdecydować, ale na 99% weźmiemy tą Ala i As - 10el ŻYRAFKA 90x120 (2080614134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w porównaniu z innymi zestawami ten jest w przyzwoitej cenie. Jeden komplet kupimy 10 elementowy a jeden 3 elementowy taki, żeby pasował kolorystycznie do tego pierwszego.
Jutro jeszcze porównam ceny w hurtowni.

No i wcięło mi posta.
Też podoba mi sie ta pościel. Konkretnie te w paski:) Zamówię ją gdzieś w kwietniu. Chyba zdążę, nie?

A wózek bardzo fajny. Ale niestety we Wrocławiu byłam w trzech hurtowniach, ale go nie widziałam.

My również zdecydowaliśmy się na wózek klasyczny ze względu na łatwość i lekkość w prowadzeniu, ale przede wszystkim na wielkość gondoli i łatwość w jej zdejmowaniu i zakładaniu. Nastawiałam się na wózek ze skrętnymi kołami, ale gdy przejechałam się tym "naszym" to szybko zmieniłam zdanie.
Zobacz załącznik 440844

Oglądałam na allegro przeróżne pościele i nie mogłam też zdecydować, ale na 99% weźmiemy tą Ala i As - 10el ŻYRAFKA 90x120 (2080614134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w porównaniu z innymi zestawami ten jest w przyzwoitej cenie. Jeden komplet kupimy 10 elementowy a jeden 3 elementowy taki, żeby pasował kolorystycznie do tego pierwszego.
Jutro jeszcze porównam ceny w hurtowni.

Po co Ci 10 elementów?To za dużo .Potrzebne będą poszwa,poszewka ,ochraniacz ,rożek,torba (przybornik) i może baldachim .Swoją drogą pościel śliczna

Po co Ci 10 elementów?To za dużo .Potrzebne będą poszwa,poszewka ,ochraniacz ,rożek,torba (przybornik) i może baldachim .Swoją drogą pościel śliczna

Azula, w tym zestawie 10 element są:
dwie poszewki na podusie, jedna na kołderkę, kołderka, podusia, ochraniacz, prześcieradełko, falbanka maskująca, rożek i przybornik :-D więc w zasadzie to co wymieniłaś bez baldachimu a może i więcej bo z wypełnieniem :-D

ja kupuje tylko ochraniacz, prześcieradlo i falbankę. Moze na przybornik się skuszę.
Poduszki i tak nigdy nie używałam (zamiast tego mam klin), kołdrę bardzo późno, bo kładlam w śpiworkach.

Azula, w tym zestawie 10 element są:
dwie poszewki na podusie, jedna na kołderkę, kołderka, podusia, ochraniacz, prześcieradełko, falbanka maskująca, rożek i przybornik :-D więc w zasadzie to co wymieniłaś bez baldachimu a może i więcej bo z wypełnieniem :-D

A z wypełnieniem:-)

reklama
no tak paulinka, nie napisałam, bo mam moskitiere - baldachim po chlopakach. Gady nie chcialy używać ale teraz zaloze od razu to mała będzie przyzwyczajona, nie będzie dąsów.

Do góry