reklama
Ja przewijaka uzywam do dzisiaj.Mamy komode z przewijakiem i latwiej mi posadzic mlodego na szafce i go przebrac do spania niz za nim latac z pizamka.
Pieluchy tez zmieniamy na przewijaku i niewiem co w tym dziwnego?
Nocnikowy trening rozpoczynamy rowno z sezonem ogrodowym poniewaz moj synek omija ten obiekt z duza precyzja a mi sie z brzuchem niechce za nim ganiac a i cierpliwosci brakuje.Kupilismy zwykla komode z ikei i na to dokupilismy nakladke przedluzajaca do przewijaka.
Pieluchy tez zmieniamy na przewijaku i niewiem co w tym dziwnego?
Nocnikowy trening rozpoczynamy rowno z sezonem ogrodowym poniewaz moj synek omija ten obiekt z duza precyzja a mi sie z brzuchem niechce za nim ganiac a i cierpliwosci brakuje.Kupilismy zwykla komode z ikei i na to dokupilismy nakladke przedluzajaca do przewijaka.
O własnie komoda :-) tego słowa mi brakowało-też mamy komode z przewijakiem,z tym,że my z mothercare-typową dla maluchów z wanienką. Z tym,że ta wanienka była dobra tylko przez pierwsze 3 miesiące,potem już za mała była.
Dla mnie też wygodniej ubrac czy zmienić pieluche na tym przewijaku własnie,przynajmniej się schulac nad łóżkiem nie muszę. Natomiast TŻ już od kilku miesiecy zdecydowanie bardziej łóżko do tych czynności preferuje.
Dla mnie też wygodniej ubrac czy zmienić pieluche na tym przewijaku własnie,przynajmniej się schulac nad łóżkiem nie muszę. Natomiast TŻ już od kilku miesiecy zdecydowanie bardziej łóżko do tych czynności preferuje.
Załączniki
WIOLKA1509
Fanka BB :)
suse ale to jest calkiem inny przewijak jak taki nkladany na lozeczko. ten jest stabilny i masywny. a na takim na lozeczko watpie ze ktoras z was jeszcze by przewijala malucha, tam od spodu jest tylko cienka plyta i ja np bym sie bala ze sie zlamie pod ciezarem malucha.
bardzo fajny komplecik
bardzo fajny komplecik
Martusia22267
WIOLKA1509
Martusia sliczny lezaczek
anik.
Mama Krzysia :)
Ja póki co zgromadziłam ubranka... Bardzo dużą ilość ubranek zastanawiam się nad zakupem łóżeczka, mamy obiecane od znajomych i cały czas się waham, czy kupować swoje...
my takze mamy przewijak z komodą i używamy go do dziś, nie wyobrazam sobie inaczej, poniewaz ciezko mi sie teraz na dluzsza chwile zgiac.
byłam dzis w lumpeksie i kupiłam kilka ślicznych ubranek dla Kazia i Stasia, znalazłam tam takze taki otulaczek do fotelika samochodowego, taki cieniutki idealny na lato. mam nadzieje ze sprawdzi sie jako zabezpieczenie aby maluszek nie pocil sie w foteliku
byłam dzis w lumpeksie i kupiłam kilka ślicznych ubranek dla Kazia i Stasia, znalazłam tam takze taki otulaczek do fotelika samochodowego, taki cieniutki idealny na lato. mam nadzieje ze sprawdzi sie jako zabezpieczenie aby maluszek nie pocil sie w foteliku
reklama
fiore
Zazdroszcze,ze udaje Wam sie przwijac dzieciaczki na przewijaku w takim wieku,my z niego zrezygnowalismy w 9msc...nie bylo opcji utrzymac furii ;-)
Aktualnie szukam butelek aventu,bo w ciagu roku ceny poszly strasznie w gore,a 12-14e za mala butelke nie bede placila(kupowalam za 7e! jeszcze pare msc temu).
Moze znajde cos w internecie(ja i zakupy internetowe)
Aktualnie szukam butelek aventu,bo w ciagu roku ceny poszly strasznie w gore,a 12-14e za mala butelke nie bede placila(kupowalam za 7e! jeszcze pare msc temu).
Moze znajde cos w internecie(ja i zakupy internetowe)
Podziel się: