reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Witam dziewczęta i już zdaję obiecaną relację.
Pierwsza noc z użyciem poduszki rogala super. Żadnych problemów z zaśnięciem. Żadnego wiercenia się i szukania wygodnej pozycji. Noc przespana, ja wyspana. I nareszcie bez bólu karku. Więc zdecydowanie polecam.

Obraz 001 (Small).jpgJa tez mam materac kokos-gryka:tak:Tak jak pisala kilolek ze po ok roku przewraca sie go ale nie wiem jaka strona najpierw:baffled:Co do lozeczka to my mamy takie zwykle, troche pogryzione przez Misie ale chyba jeszcze sie nada:-D Na zdjeciu jeszcze jest nowe bo robione zdejcie przed urodzeniem Misi:-D

Ostatnia edycja:
ja mam materac kokos pianka kokos . kolezanka zadowolona ,jej malenstwo tez wiec mam nadz ze i moje tez bedzie ;-)
Dorka wpierw na kokosie a potem gryka jak juz dziecko niby staje na nózki : ja tak słyszałam :tak:

dorka nie mow mi ze masz juz lozeczko poskrecane i ustawione ?bo jesli tak to zaczne sie powaznie nad soba zastanawiac:-D
a wczoraj kupila w lumpku spodnie dla malego za 2 zl

Załączniki

• DSCN5683[1].jpg
    DSCN5683[1].jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 40
WIOLKa fajne spodenki:tak:Co do lozeczka nie mam jeszcze skreconego, to zdjecie zrobione przed urodzeniem Misi:tak:wtedy mielismy wiecej miejsca i moglismy wczesnie skrecic, teraz to G bedzie skrecal jak ja bede w szpitalu:tak:

dorka to troche mnie uspokoilas:-) . a swojego lozeczka nawet jeszcze w domu nie mam.
a poweidz uzywalas duzo przewijaka? ja przy Iwie go kupila a uzylam w sumie tylko kilka razy, wygodniej mi bylo na lozku mala przewijac

WIOLKA ja uzywalam przewijaka do ok roku,moze 10miesiecy:tak:Dla mnie byl bardzo przydatny:tak:Teraz ma go moja kolezanka a jej corka skonczyla rok w sierpniu a ona jeszcze go uzywa:szok:To chyba zalezy od dziecka:tak:

reklama
dorka ja sie balam ze mi mala spadnie z niego, strasznie sie wiercila , przeciagala a ja panikara bylam przy pierwszym dziecku. bezpieczniej sie czulam jak mala pod soba miala duze lozko:-p.
moze 2 dziecko bedzie spokojniejsze i bardziej wykorzysta przewijak

Do góry