reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
ja też zamierzam kupić rogala i spróbować może mi pomoże jeśli nie to trudno...
dziś przywieźli mi ten leżaczek/ bujaczek co zamówiłam, super jest nie wytrzymałam i musiałam go złożyć:-)

My kupiliśmy w Carrefour łóżeczko po 170 zł, wróciłam do domu, patrzę na allegro a tam za 150 zł razem z przesyłką i materacem:(

Ja postawiłam na lokalny patriotyzm i zamówiłam na allegro od polskiego producenta
Poduszka dla kobiet w ciąży /do karmienia ROGAL (2074171682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jest też dostępna w droższej wersji z silikonowym wypełnieniem. Ta ma styropianowe.

Też się zastanawiałam nad tą poduszką.Bo jest zdecydowanie tańsza od
tej
MOTHERHOOD KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET W CIĄŻY W-WA (2060833492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem też ciekawa czy się sprawdza.
Carmella z tymi cenami to jest różnie i nieraz można dużo przepłacić.Ja szukałam na allegro łóżeczka i są fajne tak właśnie do 150 zł a okazało się że w sklepie w moim mieście są piękne sosnowe łóżeczka po 139 zł i do tego materacyk kokos-pianka-gryka z odpinanym pokrowcem po 80 zł i co ważne nie muszę nic płacić za przesyłkę no i widzę co kupuję.

carmella właśnie dlatego jak ja sobię coś upatrzę w sklepie to przed zakupem sprawdzam na allegro czy nie wyjdzie taniej:) tak samo było z tym bujaczkiem w sklepie w smyku 299 zł a ja na allegro kupiłam za 230zł już z przesyłką 70zł różnicy.

Jutro dam znać jak się poduszka sprawiła :) Na razie tylko z nią leżałam i zdecydowanie było wygodniej niż bez niej. Zobaczymy jak do spania się sprawdzi. Nie ukrywam, że od tej z Motherhood odrzuciła mnie cena. ta z przesyłką jest prawie o połowę tańsza.

A widziałyście a Ikea ladne kolorowe łóżeczka po 89zł? proste takie, zwykłe ale ładne. Widziałam naturalny kolor, biały, zielony i żółty, czy są inne to nie wiem

reklama
Mnie też od tej z Motherhood cena odstrasza a za używane chcą tyle co ta tańsza kosztuje.Tak ogólnie jak przeglądam allegro to niektórzy za używane rzeczy żądają strasznie dużo, właśnie jak patrzyłam na leżaczki nowe i używane to wychodzi na to że nieraz za 40 zł więcej można kupić nowy.

Do góry