reklama
Wejdż na www.9fashion.pl tam jest nowa kolekcja lub www.bebefield.pl może tam coś cię zainteresuje!!
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Ja sobie uszylam 2 pary spodni jedne takie wyjsciowe z welenki ,drugie sztruksowe i ogrodniczki ciazowe dostalam od szwagierki wiec mam w czym chodzic teraz planuje zakup jakis fajnych bluzeczek ,sweterkow ale nie za duzo bo co potem z tym zrobie
A bardzo lubie sie przebierac
A bardzo lubie sie przebierac
Kasia178
Fanka BB :)
hej dziewczynki!!
Dzięki za entuzjastyczne przyjęcie fotki moich ciążowych ciuszków, którymi nie omieszkałam się pochwalić
Co do szycia i cen ubrań ciążopwych to mam takie samo zdanie jak większość, uważam, że szycie się opłaca, pożyczanie ciuchów od męża jest ok, a ciązowe fatałaszki są stanowczo zbyt drogie biorąc pod uwagę, że są wykorzystane tylko na parę miesięcy.
A co do kurtek zimowych to przecież lansujemy w tym sezonie modę na koce w kratę, nie?? ;D ;D ;D "MAMA TRENDY SIZE" ;D ;D ;D
Dzięki za entuzjastyczne przyjęcie fotki moich ciążowych ciuszków, którymi nie omieszkałam się pochwalić
Co do szycia i cen ubrań ciążopwych to mam takie samo zdanie jak większość, uważam, że szycie się opłaca, pożyczanie ciuchów od męża jest ok, a ciązowe fatałaszki są stanowczo zbyt drogie biorąc pod uwagę, że są wykorzystane tylko na parę miesięcy.
A co do kurtek zimowych to przecież lansujemy w tym sezonie modę na koce w kratę, nie?? ;D ;D ;D "MAMA TRENDY SIZE" ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: