reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

A mi bardzo często brzuch robi się twardy, czasem to pewnie skurcze ale czasem to dzidzia się tak mocno wypina, bo z jednej strony twarde jak kamień a z drugiej normalnie, a w nocy to max 2 razy do siusiu więc nie jest żle:tak:

reklama
ja wstaje co godzine:(czasami co poltorej a nie pije wieczorem juz nic oprocz wody do popicia tabletek. i jak tu sie wyspac....a moze Beza spi 3 godziny i dlatego nie chodzi:)))

Ja w nocy wstaję raz, ale ja wielbłąd jestem, bo mało piję, tak już mam.
Ostatnio najbardzoej dokucza mi kość ogonowa, strasznie boli, szczególnie jak się schylam, np. jak zamiatam, albo siadam.
No i od nowa mam jazdę z jedzeniem, (jak na początku ciąży) na śniadanie tylko parówki mogę jeść, bo ser, albo jaja mi się odbijają, wręcz mi się ulewa jak dziecku:szok:

Ja na szczęście nie chodzę siku w nocy pomimo tego, że bardzo dużo piję!!!
to też chyba nie jest normalne.

ale Ci dobrze;-) ja to biegam czasami nawet 6 razy w ciągu nocy do toalety:crazy:

oj chyba fora pomyliłam:):) ale fajnie tu u Was:):)

Ostatnia edycja:
Ja na szczęście nie chodzę siku w nocy pomimo tego, że bardzo dużo piję!!!
to też chyba nie jest normalne.
beza ja też nie wstaję w nocy wogóle, czasami zdarzy mi się raz na jakiś czas...Lekarz mówi, że skoro w wynikach nic się nie dzieje czyli piję tyle ile trzeba.

reklama
Beza, porozmawiaj ze swoim lekarzem :tak: Przy tak zaawansowanej ciąży chyba nie da się uniknąć wizyt nocnych w wc :confused: No chyba, że na wieczor pijesz dużo mniej.... i siusiasz przed snem.:laugh2:
Z Jasiem miałam podobnie, sikanie mi się włączyło już bardzo późno.
A lekarza powiedział, że wyniki są okej, więc widocznie tyle potrzebuję.

ja wstaje co godzine:(czasami co poltorej a nie pije wieczorem juz nic oprocz wody do popicia tabletek. i jak tu sie wyspac....a moze Beza spi 3 godziny i dlatego nie chodzi:)))

Dzisiaj właśnie tyle spałam :-):-)

beza ja też nie wstaję w nocy wogóle, czasami zdarzy mi się raz na jakiś czas...Lekarz mówi, że skoro w wynikach nic się nie dzieje czyli piję tyle ile trzeba.

To jest nas dwie,
ale w każdej chwili może się to zmienić. Maleństwa się inaczej ułożą, nacisnął bardziej na pęcherz i my zaczniemy biegać, chociaż, oby nie... :-)

Do góry