reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Ja tez w dzien sikam co chwile i w nocy tez wstaje non stop do sikania ale ja mam klopoty z oddychaniem przez nos i oddycham buzia wiec strasznie mi schnie w ustach i jak wstaje to ide siusiu i pije a pozniej zas to samo i tak kilka razy Ale ja nawet jak nie bylam w ciazy to zawsze przynajmniej 2 lub 3 razy wstawalam wiec u mnie to nic nowego Ale teraz w ciazy non stop czuje ucisk na pechez :-(

reklama
no wlasnie dorotka. ja tez jestem z tych sikajacych przed ciaza i tez wczesniej wstawalam najczesciej 2 razy, ale teraz to juz przesada, bo ledwo co zasne to musze wstawac:sorry2:

A ja od kilku dni czuję, jak mnie ciągnie w dole brzucha. Boli szczególnie po dłuższym siedzeniu, leżeniu lub staniu.... Ale to już końcówka, więc da się znieść...
A! I zaliczylam dziś po 5 rano kolejny skurcz lydki... Jak wstalam, to nie moglam chodzic na tej nodze. Komicznie to wyglądało, bo czułam sie, jak stara babka :laugh2:

Ja tez jak poleze albo posiedze za dlugo to jak wstane -kuleje i trzymam sie za krzyz jak babcinka az sie smiac przez lzy chce.Niech juz bedzie ta meta no :))

A u mnie zmaina na lepsze bo od paru dni lepiej mi się oddycha.
A trudności z oddychaniem miałam już od wielu tygodni i bardzo mi to przeszkadzało a teraz wkońcu mogę spać z zamkniętą buzią!:-):-)

Natusia a może Ci się brzuch opuścił i lepiej się oddycha? ja nadal sapię jak parowóz, a jak pojem to już w ogóle :crazy:

reklama
Do góry