reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
póki co, siedze w domu:rofl2: telefon już naładowany na zawsze hehe ale normalnie dziś to mi bebech daje czadu. mam nadzieje że sie uspokoi jak będe do łużka się wybierać, bo chciałabym chociaż troche pospać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justynka mam nadzieję ze juz sie masz lepiej.
Mnie od kilku dni pobolewa krocze:crazy:
Czarna111 witaj i zajrzyj na inne watki. Co do wagi to Ci nie powiem bo ja nawet nie wiem ile moja mała wazy.

Witam jestem w 34 tygodniu ciazy moj coreczka wazy 1800 gram i zastanawiam sie czy oby nie za malo.
Ja byłam w 32 jak byłam na usg, mój maluszek ważył 1800, ale jak porównywałam z poprzednią ciążą to Jasiek był mniejszy. Poza tym każde dziecko przybiera inaczej. Zerknij na poprzednie badania, albo zapytaj lekarza.

reklama
Do góry