blond_20
Czarownica
No to wtedy idziesz do sasiadow i dzwonisz po karetke, chyba ze nie masz sasiadow. tylko sie nie denerwuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko sie nie denerwuj
Hehehe ale się uśmiałamNo to wtedy idziesz do sasiadow i dzwonisz po karetke, chyba ze nie masz sasiadow. tylko sie nie denerwuj
Ja byłam w 32 jak byłam na usg, mój maluszek ważył 1800, ale jak porównywałam z poprzednią ciążą to Jasiek był mniejszy. Poza tym każde dziecko przybiera inaczej. Zerknij na poprzednie badania, albo zapytaj lekarza.Witam jestem w 34 tygodniu ciazy moj coreczka wazy 1800 gram i zastanawiam sie czy oby nie za malo.
Witam jestem w 34 tygodniu ciazy moj coreczka wazy 1800 gram i zastanawiam sie czy oby nie za malo.