No to macie wesoloJa tez czuje sie taka wielka i jak sie przewracam to sapie,marudze,aj...też mam takie marzenie, ale nie ostatnio tylko od kilku ładnych tygodni, bo nie dość że jestem wielka i sama ze sobą sobie nie moge poradzić, to jeszcze Laura sie do nas pakuje w nocy...
reklama
J
justyneczka
Gość
dziewczyny, a powiedzcie mi, macie przed oczami takie srebrne mroczki?
od czego takie coś może być? czytam w necie ale tu piszą o ciśnieniu a ja nie mam problemu z ciśnieniem.
od czego takie coś może być? czytam w necie ale tu piszą o ciśnieniu a ja nie mam problemu z ciśnieniem.
malena81
mamusia październikowa 08
U mnie zawsze były zapowiedzią migreny
blond_20
Czarownica
a mi sie robia jak mi slabo i dusznoU mnie zawsze były zapowiedzią migreny
magdziunia
Październikowa Mama'08
Justyneczko takie mroczki albo iskierki pojawiają się często przed oczami jeśli jest duszno i niedostateczna ilość tlenu dopływa do mózgu.
Ja siadam wtedy wygodnie i oddycham głęboko - staram się unikać gwałtownego wstawania.
Jeszcze tylko parę tygodni i przestaniemy narzekać na ciążę a zaczniemy pewnie na co innego np. nieprzespane nocki
Oj tak :-)
J
justyneczka
Gość
ale nie mam migreny-nigdy nie miałam bólu głowy, i tak mi sie pojawia jak sobie siedze i nigdzie sie nie wybieram...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Spytaj lekarza na najbliższej wizycie.
Ja wiem, że pojawiają się takie iskierki jak jest chwilowe niedotlenienie mózgu.
Justynko jeśli nie robisz przy tym gwałtownych ruchów, to może być dość przykry objaw odwarstwienia siatkówki.
"iskierki"
"błyski świetlne"
"gwiazdki"
"latające muszki"
Koniecznie skontaktuj się z okulistą.
Ja wiem, że pojawiają się takie iskierki jak jest chwilowe niedotlenienie mózgu.
Justynko jeśli nie robisz przy tym gwałtownych ruchów, to może być dość przykry objaw odwarstwienia siatkówki.
"iskierki"
"błyski świetlne"
"gwiazdki"
"latające muszki"
Koniecznie skontaktuj się z okulistą.
Ostatnia edycja:
J
justyneczka
Gość
ja to wogóle jestem cała do wymiany czuje sie jak stara baba, ciagle cos mi "dolega".
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Po prostu teraz bardziej jesteśmy wrażliwe na punkcie swojego organizmu i dzidziusia.
Stąd takie odczucia - zobaczysz po porodzie wszystko wróci do normy.
Stąd takie odczucia - zobaczysz po porodzie wszystko wróci do normy.