reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
dziewczyny, a powiedzcie mi, macie przed oczami takie srebrne mroczki?
od czego takie coś może być? czytam w necie ale tu piszą o ciśnieniu a ja nie mam problemu z ciśnieniem.:confused:

Ja też mam podobne objawy i niby nic mi nie jest. Tak przynajmniej twierdzą lekarze...A miałam to jeszcze gdy nie byłam w ciąży też. Chciałabym coś z tym zrobić, ale żaden lekarz nie wie co zrobić, bo wg nich jest wszystko ok :no:

Blee ja z reguły też, a to nie moge sie ułozyc i przewracam się z boku na bok i jęcze przy tym jak jakis waleń, a to zgaga mnie meczy i nie wyrabiam, a najlepiej to mi się spi juz rano jak Patryk do pracy pojdzie i wtedy moge spac do południa, he he.
KOmu dobrze... Ja o spaniu do poludnia mogę tylko pomarzyć...:laugh2::laugh2::laugh2: A nocki miewam zarwane chyba od polowy ciązy :happy:

Mi też się tak zdarza i rzeczywiście chyba wtedy jak jest duszno, bo wcześniej tego nie miałam. Poza tym pamiętam, że po ciąży miałam problem ze wzrokiem - nie widziałam z daleka, łzawiły mi oczy, nie mogłam "złapać" ostrości. Jak się wszystko w organiźmie unormowało pod względem hormonówi i całej reszty, to dolegliwości minęły :confused:

Ja mialam jakis czas temu nie przespane nocki ale jakos naszczescie mi przeszlo teraz za to spie jak dziecko i nawet 9h to dla mnie srodek nocy!!! :///

Hmmmm a ja jeszcze nienarzekam na nocki:-p(aby niezapeszyc:-p) chyba ze Lalunia mnie woła to wstaje i wtedy przy okzacji wc odwiedzam. Co innego zanim zasne to kilka razy lece do wc ale jak juz usne :-D:-D:-D

reklama
qurcze, dlaczego zawsze ja mam jakieś akcje:confused: boli mi brzuch i może to nic takiego i pewnie tak jest, ale mam nerwa bo rozładował mi sie na maksa telefon a ładowarka jest w samochodzie a samochód w pracy z Robertem. gdyby cos na serio zaczelo sie dziac, moge tylko zacząć wyć.

Do góry