reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Mam takie chyba głupie pytanie.
Wszystkim Wam już z piersi kapie?
Bo mnie już przestały dawno boleć, suchutko i chyba mi brodawki znowu jaśnieją.
A powinny ciemnieć jeszcze bardziej. Choć rozmiar większy się utrzymuje.
Martwię się, że jak moja mama nie będę miała wogóle mleka...:no:

reklama
Malena mi też przestało kapać, ale to chyba dlatego, że zmieniją się znów poziomy hormonów. Spokojnie.Będziemy miały pokarm;-)

A mi ani nie przestało, ani nawet nie zaczęło jeszcze.... choć mija 31tc :(

Jednak lekarz mówi, że dopiero po 32 tc należy zacząć się martwić, a mi już niewiele zostało :(

a ja mam full zestaw..ciemniejszy kolor, kapie i wiekszy rozmiar:tak:

Ale się chwali :-D
Ja chętnie oddam ze dwa numery. Jest chętna?

A mi ani nie przestało, ani nawet nie zaczęło jeszcze.... choć mija 31tc :(

Jednak lekarz mówi, że dopiero po 32 tc należy zacząć się martwić, a mi już niewiele zostało :(

To umawiamy się tak: czekamy do 33 tygodnia, a potem zaczynamy się martwić, lamentować i szukać pocieszenia ;-)

No a jak:-D
tylko mi glupio czasem jak siedze ze wspollokatorem a tu nagle plamy na pizamie:zawstydzona/y:
mi moja gin mowila ze to czasami od razu po porodzie po prostu przychodzi...i ze tez to jest normalne wiec chyba nie macie sie co martwic:tak:kazda z nas ma cos innego

Ciesze sie,ze Justyna zbadali cie i trzymam kciuki,zeby dzidzia jeszcze troszke posiedziala w brzuchu:tak:
Dziewczyny ja zaczynam sie obawiac,ze to juz nie dlugo:-(.Zrobilam sie taka dziwna.Wszystko mi dolega(nogi puchna,brzuch pobolewa,coraz wiecej sluzu),jestem nie do zycia.Tylko spalabym i marudzila,ach...
Co do piersi dziewczyny to ja tez moge komus rozmai chociaz jeden oddac:szok:.Brodawki ciemne,piersi nie zmalaly,pokarm nie leci,czasem zauwaze tylko na pizamie:-D

reklama
motylek6, ja też jestem ciągle senna i trochę nogi bolą, no ale w końcu ładnych kilka kg mi przybyło :) na szczęście mogę sobie pozwolić na spanie :)
A co do piersi to większy rozmiar i inne zmiany bardzo podobają się mojemu mężowi. Eh, ci faceci...

Do góry