Ok ppatga,"no problem",bo mi juz w zaden stanik sie nie mieszcza,mam DD,a co to bedzie jak pokarm sie zbierzeMojemu Wojtkowi sie podobaja,no,ale mi kregoslup wysiadaDzis w nocy mi poleciala siara,bo koszule mialam zabrudzonamotylek to ja jestem chętna
Mi chyba ściemniały, jak nacisne to pojawiaja sie drobne kropelki siary, ale nie zawsze. Pozatym głównie nogi i plecy mi dokuczaja. ważne by siara była po porodzie bo teraz nam po co.
reklama
J
justyneczka
Gość
czy wy też dziewczyny czujecie jakiś ból w okolicy kości łonowej??
malaulka
Podwójna mamusia
czy wy też dziewczyny czujecie jakiś ból w okolicy kości łonowej??
Zazwyczaj jak rano wstaję z łożka to mnie tak boli- ciągnie ale potem przez dzień już nie
J
justyneczka
Gość
hmm, a ja własnie od tej niedzieli prawie ciagle czuje taki dziwny ból.
dziwne to jest bo jakby mnie cignęło do podłogi, rozciągało sie czy nawet lekkie parcie czuje. to jest tak że cały dzień chwile jest a chwile nie ma...? szkoda, że nie jestem lekarzem i sama nie wiem co sie ze mną dzieje.
dziwne to jest bo jakby mnie cignęło do podłogi, rozciągało sie czy nawet lekkie parcie czuje. to jest tak że cały dzień chwile jest a chwile nie ma...? szkoda, że nie jestem lekarzem i sama nie wiem co sie ze mną dzieje.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie pierwszy raz wziął mini skurcz w łydce. Biorę dodatkowy magnez na serducho więc moze dlatego był delikatny.
Coraz gorzej mi się wstaje. Używam jednej nogi jak dźwigni;-)
I spało by mi się najlepiej w pozycji półsiedzącej ale nie badzo jak mam sobie taką zapewnić...
Coraz gorzej mi się wstaje. Używam jednej nogi jak dźwigni;-)
I spało by mi się najlepiej w pozycji półsiedzącej ale nie badzo jak mam sobie taką zapewnić...
wanilia79
Entuzjast(k)a
Ja mam problemy z przekręcaniem się na łóżku, mam wrażenie, że wszystkie mięśnie w brzuchu mam ponaciągane i mnie bolą. Dlatego bardzo ostrożnie sie przekręcam i włosy sobie przygniatam cielskiem, a potem syczę. NIby nie za długie, ale jakoś mi niewygodnie z nimi spać, a w kitkę nie lubie
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
JA tez mam klopoty z przewracaniem się w nocy. Mam wtedy wrazenie, ze mi miednica się rozlatuje (takie dziwne chrupnięcia) Ale swiadomie robię to 4-5 razy , wiec jest nawet ok.Ja mam problemy z przekręcaniem się na łóżku, mam wrażenie, że wszystkie mięśnie w brzuchu mam ponaciągane i mnie bolą. Dlatego bardzo ostrożnie sie przekręcam i włosy sobie przygniatam cielskiem, a potem syczę. NIby nie za długie, ale jakoś mi niewygodnie z nimi spać, a w kitkę nie lubie