reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe Kłopociki

motylek to ja jestem chętna

Mi chyba ściemniały, jak nacisne to pojawiaja sie drobne kropelki siary, ale nie zawsze. Pozatym głównie nogi i plecy mi dokuczaja. ważne by siara była po porodzie bo teraz nam po co.
Ok ppatga,"no problem":-D,bo mi juz w zaden stanik sie nie mieszcza,mam DD,a co to bedzie jak pokarm sie zbierze:szok:Mojemu Wojtkowi sie podobaja,no,ale mi kregoslup wysiada:-pDzis w nocy mi poleciala siara,bo koszule mialam zabrudzona:laugh2:

reklama
czy wy też dziewczyny czujecie jakiś ból w okolicy kości łonowej?? :baffled:

Zazwyczaj jak rano wstaję z łożka to mnie tak boli- ciągnie ale potem przez dzień już nie

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

hmm, a ja własnie od tej niedzieli prawie ciagle czuje taki dziwny ból.
dziwne to jest bo jakby mnie cignęło do podłogi, rozciągało sie czy nawet lekkie parcie czuje. to jest tak że cały dzień chwile jest a chwile nie ma...? szkoda, że nie jestem lekarzem i sama nie wiem co sie ze mną dzieje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie pierwszy raz wziął mini skurcz w łydce. Biorę dodatkowy magnez na serducho więc moze dlatego był delikatny.

Coraz gorzej mi się wstaje. Używam jednej nogi jak dźwigni;-)
I spało by mi się najlepiej w pozycji półsiedzącej ale nie badzo jak mam sobie taką zapewnić...

Ja mam problemy z przekręcaniem się na łóżku, mam wrażenie, że wszystkie mięśnie w brzuchu mam ponaciągane i mnie bolą. Dlatego bardzo ostrożnie sie przekręcam i włosy sobie przygniatam cielskiem, a potem syczę. NIby nie za długie, ale jakoś mi niewygodnie z nimi spać, a w kitkę nie lubie :baffled:

Justynka nie chce Cie straszyc ani zebys zla byla na mnie ze kracze ale ty chyba sie rozpakujesz niedlugo.Tak mysle ze nawet jeszcze w tym miesiacu.To odejscie czopu ma swoj powod i teraz to ciagniecie....

Najważniejsze żeby Justynka dotrwała do 36tyg.

Wanilka a ja sapie jak parowóz w łóżku poszukując dogodnej pozycji.

reklama
Ja mam problemy z przekręcaniem się na łóżku, mam wrażenie, że wszystkie mięśnie w brzuchu mam ponaciągane i mnie bolą. Dlatego bardzo ostrożnie sie przekręcam i włosy sobie przygniatam cielskiem, a potem syczę. NIby nie za długie, ale jakoś mi niewygodnie z nimi spać, a w kitkę nie lubie :baffled:
JA tez mam klopoty z przewracaniem się w nocy. Mam wtedy wrazenie, ze mi miednica się rozlatuje (takie dziwne chrupnięcia:laugh2:) Ale swiadomie robię to 4-5 razy :-p, wiec jest nawet ok. :sorry2::laugh2:

Do góry