Kulfon nie będzie tak źle...chociaż ja też się skarżę na brak miejsca bo na mojej połówce leżą 3 osobniki, ja, maleństwo i mój pies...a po stronie mego M tylko on. I to się nazywa sprawiedliwość. Jak zasypiam to wyganiam psa z łóżka ale przyuważyłam, że jak już zasypiam mój mężuulek wciska mi naszego jamnika pod kołdrę...chyba zebym nie zmarzła
reklama
kulfon26
Zaciekawiona BB
Witajcie wczoraj o 22 i dziś o 8 rano miałam ciśnienie 118/53 puls85 dziś 124/64 85
czy powinnam się niepokoić dotego w momęcie wstawania z łużka przy pierwszych 3 krokach strasznie mnie kłuje w lewej skroni jakby ktos mi igły wbijał.
czy powinnam się niepokoić dotego w momęcie wstawania z łużka przy pierwszych 3 krokach strasznie mnie kłuje w lewej skroni jakby ktos mi igły wbijał.
Andzia 21
Październikowe mamy'08
A znacie może jakiś sposób na obniżenie cisnienia ???
Ja to musze męża po ciśnieniomierz wysłać ,żeby zakupił. A wy jakie macie na nadgarstek czy na przedramie ???
Ja to musze męża po ciśnieniomierz wysłać ,żeby zakupił. A wy jakie macie na nadgarstek czy na przedramie ???
Jak ostatnio lekarz mierzył mi ciśnienie to miałam 140/90 i powiedział że muszę mierzyć codziennie bo w ciąży to trochę za wysokie. Ale w mojej rodzinie jest nadciśnienie więc to może genetycznie mam trochę wyższe.
Andzia 21 ja mam w domu taki na nadgarstek i choć czasem się zacina to jestem z niego zadowolona. jest prosty w obsłudze;-)
Andzia 21 ja mam w domu taki na nadgarstek i choć czasem się zacina to jestem z niego zadowolona. jest prosty w obsłudze;-)
kulfon26
Zaciekawiona BB
Ratunkuuu !!!!obejrzałam się dziś cała w lusterku sklepowym i o zgrozo mam całe nogi w celulicie nie wiem jak temu zaradzić ponoć zwykłych kremów antycelulitowych stosować nie wolno w ciąży. Macie jakieś sposoby bo zaczynam miec doła . Dość że zaczynam wyglądać jak balonik to dotego pomarszczony!!!
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A mnie od piatku starsznie chwilami swedza piersi tzn dokladnie SUTKI :-( macie tez tak??????????????????