reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Wiecie co, ja ostatni czuje jak mi brzusio twardnieje, jakby jakaś klucha sie zbijała na dnie brzucha...co to?? To nie boli, przypomina raczej wzdęcie ale tylko na małym odcinku brzucha.

Kurde własnie mam tak od dwóch dni. Hmmmm ciekawe co to nieprzypominam sobie tego
2 kilo to nic. Ja już mam na koncie 9kg.
Śmiałam się do mojego Męża,że w tej ciąży przytyję 25.
Ale chyba to będzie prawda.
Przynajmniej mam nadzieję, że to będzie chłopiec :-).
W pierwszej przytyłam 19,5 kg. A przez 7 m-cy wróciłam do swojej wagi z przed ciąży.
Ale chciałabym żeby teraz zostało mi trochę ciałka, bynajmniej w piersiach :-D.
Pozdrawiam wszystkie "powiększające się Mamusie" :-D
No nareszcie już myślałam ze bede jedyna tyjąca na tym wątku:)))

reklama
niestety jestem z Wami i to w czołówce 13 kg :-( co 2 godziny jem ,jak nie zjem to mnie tak ssie że muszę. Pozdrawiam gorąco.

ja sie martie tym że waga mi skacze, raz mam 56 raz 57 z kawałkiem waże się co drugi dzień przed spaniem, wogóle mam teraz teraz takie coś że w połowie jabka czy kromki niepotrafie już przegryź i po jedzeniu

ja sie martie tym że waga mi skacze, raz mam 56 raz 57 z kawałkiem waże się co drugi dzień przed spaniem, wogóle mam teraz teraz takie coś że w połowie jabka czy kromki niepotrafie już przegryź i po jedzeniu

Ppatqa ja mialam cos takiego jakis czas temu ze jak jadlam cos to w pewnym momencie STOP i juz po jedzeniu Nie to ze robi sie nagle niedobrze czy cos ale
taki Stop i juz sie jest najedzonym i nie mozna jesc dalej :tak:.
Ale mnie to juz przeszlo a teraz jem non stop:zawstydzona/y:Juz jestem po 2 sniadaniach
i arbuzie.Zaraz ide do shella i tam napeno zjem hod doga bo nie bede umiala sie powstrzymac:-p.
Ja po obiedzie po ktorym nie umiem sie rusac bo tak sie najadlam to po 15 minutach juz mysle co by tu zjesc.Ale tez sa dni ze jem mniej ale ich jest mnie hihih

Dziewczyny a czy macie bóle głowy? I co wtedy robić?, czasem to przetrzymam ale czasem biorę apap, myślicie , ze to bezpieczne dla maleństwa?
Ja też już 2 kilo przytyłam, ale do końca to napewno będzie dużo więcej.
6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

Ja mam bole glowy dosc czesto.Lekarz w Anglii zalecil mi paracetamol i powiedzial,ze nie jest niebezpieczny.Ja od kiedy pamietam mam straszne bole,wszystko spowodowane torbiela w zatokach:baffled:a co do wagi to przytylam z 6kg,jak poszlam po 2miesiacach to juz bylo 3kg wiecej:rofl2:

reklama
Dziewczyny a czy macie bóle głowy? I co wtedy robić?, czasem to przetrzymam ale czasem biorę apap, myślicie , ze to bezpieczne dla maleństwa?
Ja też już 2 kilo przytyłam, ale do końca to napewno będzie dużo więcej.
6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

Ja słyszałam od bratowej ,ze w aptece sprzedaja takie jakby woreczki z żelem które sie albo chłodzi albo grzeje w zależności od dolegliwości i sie przykłada do bolącego miejsca. Mojej bratowej siostra używała bo miała przez cała ciąże bóle głowy. Niestety ale niewiem jak to sie nazywa

Do góry