reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Niestety z cukrem trzeba uważać - u mnie ostatnio wyszło w normie na szczęście.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
ehhh.... to niesprawiedliwe, bo mnie dopiero teraz, jak skonczylam prace, zaczely bolec plecy w krzyzu zatrudniam Julke wieczorem, zeby mi je pomasowala (i podrapala przy okazji )
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ula, mi jest z kolei slabo, jak wstaje z "kuckow" lub po schylaniu sie (np. przy malowaniu paznokci u nog). Czasem jak za szybko z lozka wstane to mam "samolocik" w glowie. Ale poza tym czuje sie dobrze )))A ja jestem ciągle zmęczona, dziś rano szybciej weszłam na górę po schodach, bo się spieszyłam to aż mnie zemdliło i musiałam usiąść i się uspokoić parę minut aż przeszło...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Niestety trzeba uważać przy dość gwałtownym wstawaniu - skutki mogą być nieprzyjemne.
A na schodach też trzeba uważać.
A na schodach też trzeba uważać.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też tak mam - to chwilowy brak dopływu tlenu.
Ale trzeba uważać.
Dziewczyny a jak oddychacie - ja staram się tzw. pełna piersią i wtedy kręci mi się w głowie.
To też normalne, bo zwiększając wentylację płuc lepiej się dotleniamy.
Ale trzeba uważać.
Dziewczyny a jak oddychacie - ja staram się tzw. pełna piersią i wtedy kręci mi się w głowie.
To też normalne, bo zwiększając wentylację płuc lepiej się dotleniamy.
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
ja tez mam lekkie zawroty glowy ale to nic w porownaniu ze zgaga jaka mnie zaczela dopadac od jakiegos tygdonia......juz tak sie cieszylam ze mnie nic takiego nie meczy a tu proszę pali mnie po kazdym wiekszym posilku...a zapomnilam sie lekarza zapytac co na zgage mozna brać....az mi sie jesc odechciewahihi moze dobrze w tym miesiacu dwa kilo do przodu///// a wyniki marniutkie to mnie martwi dobrze ze dzidzius ma sie dobrze i ladnie sobie rosniejak ja go juz kocham!!!czuje sie jakbym mila go w sobie od zawsze
reklama
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
a 22 tydzien to jeszcze 5 miesiac czy juz 6????:>