reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Heh i ja miewam ciążowe dolegliwosci :/ Czasem czuje potworny ból łydek - ale słyszałam ze to normalne , No i mam podwyższona krzywa cukrowa takze musze sobie odpuscic słodkosci :/

reklama
A ja jestem ciągle zmęczona, dziś rano szybciej weszłam na górę po schodach, bo się spieszyłam to aż mnie zemdliło i musiałam usiąść i się uspokoić parę minut aż przeszło...

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

A ja jestem ciągle zmęczona, dziś rano szybciej weszłam na górę po schodach, bo się spieszyłam to aż mnie zemdliło i musiałam usiąść i się uspokoić parę minut aż przeszło...
Ula, mi jest z kolei slabo, jak wstaje z "kuckow" lub po schylaniu sie (np. przy malowaniu paznokci u nog:laugh2:). Czasem jak za szybko z lozka wstane to mam "samolocik" w glowie:laugh2:. Ale poza tym czuje sie dobrze :))))

Ato ja też czasem jak gwałtowniej się podnoszę to mam gwiazdki takie ładne kolorowe przed oczami, ale to nic poważnego tak myślę...

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Ja też tak mam - to chwilowy brak dopływu tlenu.
Ale trzeba uważać.
Dziewczyny a jak oddychacie - ja staram się tzw. pełna piersią i wtedy kręci mi się w głowie.
To też normalne, bo zwiększając wentylację płuc lepiej się dotleniamy.

ja tez mam lekkie zawroty glowy ale to nic w porownaniu ze zgaga jaka mnie zaczela dopadac od jakiegos tygdonia......juz tak sie cieszylam ze mnie nic takiego nie meczy a tu proszę:) pali mnie po kazdym wiekszym posilku...a zapomnilam sie lekarza zapytac co na zgage mozna brać....az mi sie jesc odechciewa:)hihi moze dobrze:) w tym miesiacu dwa kilo do przodu///// a wyniki marniutkie:( to mnie martwi dobrze ze dzidzius ma sie dobrze i ladnie sobie rosnie:)jak ja go juz kocham!!!czuje sie jakbym mila go w sobie od zawsze:)

reklama
Do góry