reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
:rofl2:Z ciążowych kłopotów: ketony w moczy - dieta
puchnięcie rąk i nóg - dieta
bakterie w moczu - leki
bóle brzucha - duphaston albo luteina i leżenie,
ale czego się nie robi dla swojego ukochanego synusia:rolleyes2:

Mi też mój brzuch robi się twardy ale przeważnie jest to dół brzucza lub z boku i zawsze z prawej strony.
Mam pytanie czy duphaston albo luteina jest tylko na receptę czy można go kupić bez bo ja niestety nie mam dostępu do polskich recept, i które z tych lekarstw byłoby lesze przy twardnieniu i czasem jak boli trochę brzuch?

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Ulka TAK te leki sa tylko na recepte i moj gin mowil ze luteina bo ja bralam od poczatu mozna tez brac od czasu do czasu jak np boli brzuch czy cos w tym rodzaju :-)

A ja mam taki nietypowy problem tylko sie nie smiejscie bo jak na poczatku mialam te problemy to teraz sie wszystkiego boje I na poczatku ciazy jest tak ze nie mozna sie kapac w wannie pelnej wody i ja moze nie uwierzycie jeszcze do dzis nie lezalam w wannie z woada :-(
Jakos sie nie umiem przelamac moze to smieszne ale za nim pojde na basem to chce wejsc do wanny :-) Jakos od poczatkku dziennie prysznic i tak zlecialo a teraz jak mam wiecej czasu bo M nie ma w domu to bym se wziala kilku minutowa kapiel w wannie pelnej wody ;-)
Powiedzcie mi choc to glupie czy juz moge wskoczyc do takiej wanny i czy mozna zrobic sobie piane bo ja dostalam takie fajne mydelka do takiej kapieli i bym sobie polezala ale jakos sie boje bbuuuuuuuuuuu :-(

Ostatnia edycja:
Dorotko mozesz spokojnie sie kąpać w wannie. Nie zalecana jest kąpiel w gorącej wodzie, a reszta jak najbardziej dopuszczalna:tak:

dorota123456789 nie ma co jak kąpiel z pianką wieczorkiem po upalnym dniu:-)
Tylko tak jak dziewczyny radzą nie za gorąca woda!

A ja też mam tylko brodzik więc mogę polać siętylko wodą ale chłodny prysznic też niczego sobie:-D

reklama
Witajcie mam pytanioe czy kopniaczki czujecie codziennie bo ja do tej pory chyba tak a przez dwa dnie czułam ruchy ale kopniaków nie . Czy powinnam się martwić?

Do góry