reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Hmmm... ja tez jestem przy sobie... Przed ciaza wazylam 73kg (przy 172cm), a teraz jakby waga wskazuje 81kg!!!!!!!!!! Nie zauwazylam nowych rozstepow, bo skora na brzuszu okazala sie "elastyczna" :))) Piersi wygladaja ok, ale sila grawitacji robi swoje :))) Poza tym naprawde niczym sie nie smaruje. Wychodze spod prysznica, wycieram sie i nakladam ciuszki :) [...] (ups):-p

reklama
gosiakuprewicz no to masz figórkę podobnie do mnie!:-)
Ja przed ciążą miałam 72 kg przy wzroście 172. A teraz waga wskazuje prawie 79kg.
Co do smarowanie się to czasami ale bardzo żadko bo mi się zapomina używam dove nawilżający. Nie wiem czy działa bo raz w tyg albo rzadziej to za mało a rozstępów narazie nowych nie widzę:-)

Troszkę mnie pocieszyłyście.ja przed ciążą właśnie nie pamietam ile ważyłam ,ale chyba 61 kg przy wzroście 171cm a teraz prawie 70kg !!!!!!!!!Ale widzę ,że i tak najwięcej grubnę z was wszystkich.Co to będzie w 9 m-cu? Dopiero zaczniemy tyc.Ponoc ideałem jest przybrac 15 kg. To jest nieosiągalne!!!!!

Mafa, wiem, co czujesz :))))
Ja tez jestem troszke przerazona :) Normalnie nie mam takiego apetytu (no, moze przed okresem :) ), ale teraz?! Dzis, jak wrocilam z pracy zrobilam generalny miks (widocznie moje Baby tak chcialo): tunczyk z pomidorem, sorbet truskawkowy, chipsy (ostre!!!!), na koniec kotlet z kurczaka (taki na zimno z wczoraj) i frapucino Mocca :) A teraz z Julka po grzance z... czosnkiem :)
Dzis spotkalam w parku starsza goralke, to mi powiedziala, ze skoro mam apetyt, to Dzidzia bedzie sie lepiej rozwijac :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) POlubilam ja od razu !!!!!!! :) Glowa i brzuszek do gory (TO NIC, ZE TO DRUGIE Z KILOGRAMAMI) :laugh2:

ja ważyłam 59kilo przy 173cm i do tej pory przytylam tylko dwa kilo....a jem jak najeta.....przyszla tesciowa piecze mi pyszne ciasta kiedy mam ochote chodze do baru na frytki pierogi i pizze...jestem w szoku ze moge pochlonac tyle w jeden dzien::) ale staram sie pic duzo wody sokow i owocow...nie cierpie na zaparcia ani nic z tych rzeczy wiec moze dlatego:)ale czuje ze zaczynam puchnac i dojde spokojnie do tych 70 kilogramow...:):):)a co tam!!!!nie bede sobie odmawiać:D

reklama
No to ja wazylam okolo 53 przy 166 cm a teraz okolo 56/57 kg czyli duzo nie przybralam :-)
Brzuch mam spory ale ja wole przytyc wiecej i troche mnie zmartwilyscie ta waga bo za malo przytyc w ciazy to tez nie dobrze ale pociesza mnie waga mojej KSIEZNICZKI 390 g wiec chyba nie jest zle:-)
Ja mam szybka przemiane materi zawsze tak mialam i wiecie codziennie rano siedze na kibelku i robie eeeeeeee :-) i moze dlatego waga mi tak nie rosnie :-)

Do góry