reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciązowe Kłopociki

Martyna moja koleżanka miała całą ciąże zgagę i jej synek miał 2 włosy na głowie .....:-). To stare przesądy, trzeba do tego wszystkiego trochę dystansu:-), byle by zdrowe było!!!!:tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
O kurcze o takim przesądzie nie słyszałam a fajnie by było bo ja też non stop mam... ale jeszcze częściej niż zgagę to mały dostaje czkawki i moja mama powiedziała, że nie będę się wysypiała bo jak już się rozdwoimy :D to mały też będzie jej non stop dostawał ;(

Julia tez czesto dostaje czkawke....
I Twoja Mama Nathaliep ma racje, moja siostrzenica Wikusia jak byla w brzusiu to czesto miala czkawke i teraz jest tak samo.
Musze sie pochwalic, ze dzisiaj ukonczyla pol roczku i ma dwa zabki.. ajj.. Cioci Słońce :-)

Potwierdzam co do czkawki :tak: - Kuba tez mial czesto w brzuchu i nadal czesto mu sie zdarza.....a po urodzeniu to juz w ogole szok....Wystarczylo ze zrobilo mu sie odrobine chlodniej, np przy zmienie pieluszki i od razu reagowal czkawka :-D

reklama
Ja albo nie czuje albo mój synek po prostu nie ma czkawek :-) czyli to znaczy że po porodzie będzie aniołkiem który pozwoli wyspać się mamusi :-D;-)
Co do zgagi to mój powinien urodzic się z afro na głowie :-D zgage mam po wszystkim i prawie zawsze i to nie tylko w ciązy :dry:

Kiedyś się chwaliłam że nie mam problemów ze spaniem otóż dzisiaj przebudziłam sie o 6.30 i byłam już całkowicie wyspana :baffled: (mąż nie pozwolił mi oglądać do późna telewizji).
Więc włączyłam sobie film indyjski i po pół godzinie tak mnie zmulił że zasnęłam i spałam do 12.30 :szok:

Mam do was pytanie czy wy możecie jeszcze spać na plecach :confused:

Do góry