reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciązowe Kłopociki

No popatrz Aneta23 ja ciagle narzekam mojemu lekarzowi ze mam tak nisko brzuch i wrazenie jakby mi wszystko mialo wypasc, a On mnie ciagle uspokaja ze w kolejnej ciazy to normalne i ze duzo wczesniej moze brzuchal opasc. Teraz to sie zastanawiam czy to napewno prawda :szok:??? Az mnie skurcz zlapal w tym momencie :baffled:.

Ostatnia edycja:
reklama
DORINKA - ja sprawdzalam w 4 ksiazkach o ciazy ktore mam w domu.....i w necie czytalam...i wszedzie pisza to samo - ze w kolejnej ciazy zazwyczaj obniza sie podczas akcji porodowej, a w pierwszej ciazy 2-3 tyg. przed......No ale to jest ZAZWYCZAJ :-D
No a biorac pod uwage, ze moja szyjka jak to powiedziala ginka zaczela dojrzewac, jak przed porodem.....to nie wiem co mam myslec :shocked2:
Stawiam ze bedzie jak poprzednio.....straszyli ze urodze wczesniej, a urodzilam po terminie :dry:

dzięki dziewczyny, troche mnie Aneta wystraszyłaś tym że w kolejnej ciąży to sie obniża podczas akcji porodowej, na szczęście to tylko zazwyczaj :-) przy Julce nchyba nie zdążył mi sie obniżyć albo nie widziałam tego tak bardzo jak teraz.
Nie mam żadnych innych objawów które mogłyby mnie zastanawiać, ani napietego brzucha, ani żadnego bólu , troche się mały może intensywniej rusza i rączkami mnie gdzieś na dole tłucze , ale nic poza tym wiec kończę panikowac , obserwuje siebie i czekam cierpliwie do czwartku. Wiem że już w 36 tyg. ciąży można rodzic ale jednak wolałabym dotrwac co najmniej do 38 . Jeszcze raz dzieki !!

Martynka powodzenia u lekarza ja tez mam dzisiaj wizyte u lekarza a ostato nieciekawie sie czuje, ból pleców tak mocny ze nocki mam z głowy a ostatnio stopy mi zaczełt puchnac tragednia ale juz niedługo.

Mi tez wszyscy mowia ze mam nisko brzuch, nio i zeby siasc to tez musze niezlego rozkroka zrobic, ale to pierwsza ciaza, to jak opada 2-3tyg przed porodem to nawet moze byc, bo juz sie malenstwa doczekac nie moge:-)
Jak tam laseczki po wizytach??

Cześć Kobitki!!!

Icedal
- ja mam brzuszek nisko przez całą ciążę. Wydaje mi się, że u każdej kobietki może być inaczej. Będzie dobrze!! a do czwartku juz niedaleko i lekarz pewnie dokładnie Cię poogląda ;)

Martynaag - życzę powodzenia na wizycie!!!!

reklama
Ja też mam brzuch nisko przez całą ciążę. Już 2 miesiące temu kibitka w sklepie zaczepiła mnie i mówi, że to chyba niedługo bo brzuch tak nisko:szok:. A już się bałam, że taki wielki;-).

Do góry