reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
KICIA - ja z kolei wczoraj czytałam w którejs z moich opaslych ksiąg :-D , że poród zwiastuje wydzielina czerwonawa lub różowa, a brązowa jest zwykle wynikiem stosunku odbytego w ostatnich 24 godz. lub badania lekarskiego.....ale lekarzem nie jestem, więc jak się stresujesz to do szpitala...przynajmniej sie uspokoisz...:tak:
M_KTOSIA - Anulka niedługo przed porodem cierpiała na bezsenność, więc kto wie.....:laugh2: ale pamiętaj: mamy termin tego samego dnia...:-p

A mi o moich dolegliwościach nie chce się pisać, bo to juz strasznie nudne......w zasadzie boli mnie wszystko to samo, tyle, że już to olewam, przyzwyczaiłam się.....aaaa i 2 dzień znowu rozwolnienie....ale to juz tez przerabiałam, więc nic nowego.....:cool2:

aneta nie ma co ja z moną też miałyśmy na ten sam dzień a ona już ma dziecinkę :confused: zrobiła mnie w konia hihihihi:-)

kurcze a ja od rana mam tą biegunkę i aż spałam w południe....może to naprawdę naturalna lewatywa:confused: no i coś synulek mało dziś się kłębi?

ja dzisiaj czuję się świetnie. nic mnie nie boli, mam mnóstwo energii. zupełnie jakbym nie była w ciąży:-). może to cisza przed burzą??!

a ja niestety albo stety bleeee.... po wczorajszym wypompowaniu i okropnej nocy jest do du......kurcze jeszcze tylko 8 dni do terminu , hura!

reklama
Joanno a możesz napisać czemu się wystraszyłaś:no: ?? To może tak byc, że już jak usłyszę jak ktoś rodzi to się zaczne bać??!!

Do góry