reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

KASIRKA to połóż się i pośpij sobie ... ehh ja to nawet jak teraz się położe to nici ze spania .... a maluch tak się właśnie rusza że aż brzuchol mi lata i wogóle to boliii aućććć jakieś ma meGa mocne ruchy dziś :eek: no ale to dobrze może wkońcu przebije pęchech i mi te cholerne wody odejdą :no:

reklama
miejmy nadzieję anulka to już może byś choć trochę pospała w nocy między karmieniami :-)

Joasia popieram i powtorze raz jeszcze, taaak niech mnie sie wkluja w kregoslup, a jakze nawet przed 5 cm rozwarcia :-) jestem za a nawet przeciw ;-)

ja to mam całe kostki poobijane... chyba tak mi nóżki opuchły,
że jak chodzę to jedną w drugą walę:szok:

no i jestem przeziębiona...zasmarkana i gardełko mnie boli -
niedobrze:no: :no: :no:

Hana oj niedobrze :wściekła/y: nie możesz chorować !!
Na katarek polecam sól fizjologiczną,kilka kropelek do nosska i przejdzie szybciuchnoo a na gardełko cieplutka herbatka z miodkiem i cytrynką ... no zaleczaj kochana szybciutko to co się ciebie łapie bo jak pozarażasz wszystkich w domQ to masakra będzie a tu jeszcze niespodziewanie Mati wyskoczy i co wtedy ??

i rzeczywiście ta sól fizjologiczna pomaga na katarek???
pewnie nie omieszkam nabyć bo córcia też zasmarkana...tylko myślałam
że u niej to alergia...bo zawsze o tej porze tak ma...ale bierze przeciw
alergiczne i nic nie pomaga:no:
dzięki anulka

tak Hana, w przypadku przeciągającego się katarku, zakraplanie noska solą fizjologiczną jest bardzo wskazane. Sól fizjologiczna świetnie nawilża śluzówkę w nosku, zwlaszcza jak jest suche powietrze. Ja jestem też alergiczką i kiedyś uzależniłam się od kropelek do nosa. Mogłam wtedy płukać nos tylko solą fizjologiczną, żeby móc normalnie oddychać:baffled:

reklama
Do góry