reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

w koncu nadszedl dzien lepszego samopoczucia. ostatnio bylo zle ze mna, wymioty,brak apetytu itd. pochwale sie zdjeciem z moim kochanym mezem i siostra.pozdrawiam.(6 tydz. ciazy)

reklama
Faj fotka zadowolonych przyszłych rodziców i cotki ;-)
Mnie z kolei dręczą jakieś niestrawności - często mnie żołądek boli i naprawdę nie mam ochody na nic do jedzenia.

ja sie ogolnie dobrze czuje. Czasami mam silne bole glowy, ale wlasciwie poza tym to nic. Musze wam sie przyznac, ze dzis mialam nie przyjemna sytuacje z klientem i od tatmtej pory zle zcuje, jakos mi nie dobrze i brzuszek mnie rozbolal i ufff nie moge odsapnac jakos.
Czy wy nadal czesto siusiacie? Bo ja tak i nie wiem czy to normalne. W nocy wstaje ze 2 -3 razy.

Ja na samiutkim początku bardzo dużo siusiałam - tak co pół godziny chyba hihi i w nocy wstawałam dwa razy. Teraz jakoś narazie wydjae mi się że mniej latam do wc - już nawet czasmi w nocy nie ide - niewiem czemu to sie tak zmieniło???

Z ciążowych dolegliwości pozostały mi juz tylko bóle głowy, niestety dosyć częste, szczególnie przy niskim cisnieniu atmosferycznym. Jak już nie mogę wytrzymać to jakis mały paracetamol sobie łyknę. Lekarz mi pozwolił tak w wyjątkowych sytuacjach. Poza tym czuje sie dobrze (jeśli nie wspominac o częstym siusianiu, ale to normalka).
Jak sobie przypomne te pierwsze miesiące to nie wiem jak ja to przeżyłam:tak: . Niedługo pewnie zaczną się bóle kręgosłupa, ale to tez da sie wytrzymać. Narazie cięszę się z każdej głupotki, chyba hormon szczęści mnie przepełnia;-) .

Cześc dziewczyny.
A mnie boli w dole brzucha, po lewej stronie szczególnie gdy siadam, kucam itp.
Nie jest to ból ciagły ale trwa juz dwa dni.
Dowiadywałam sie u połoznej i niby tak sie może zdarzac bo macica sie rozciaga i wiazadła naciągają ale ja sie zaczynam niepokoic bo te bóle robią się co raz mocniejsze.
Chyba czas udac sie do szpitala (bo to juz weekend)?
Strasznie się martwię bo już tyle przeszłam w tej ciąży:-(

reklama
Mona2903 nie martw sie wszystko jest ok ja ostatnio tez mam takie bole.czasami tak boli, ze nie moge sie ruszyc.
poprostu brzuszek sie powieksza dlatego tak boli.
ja rowniez mam za soba poronienie i ciagle sie martwie o malenstwo.ale bol brzucha to normalne w ciazy.

Do góry